Moteru apipjaustymas ir t.t.

Moteru apipjaustymas ir t.t.

Dažniausiai, dėl tos pačios religijos (aišku ir dėl moterųMirkt) ir kyla karaiLiūdna

Peckeliai ***šnosparnis tai irgi Blogai

O ir patys tie žydai man sukelia ***šnosparnis asociacijas. Nemėgstu aš jų. Nežiūrint į tai, tenka labai dažnai bendraut su jų atstovaisNustebęs Mat mano šefas vienas iš jų

filth rašė:

vat kaip ziurit ,zmones, i moteru apipjaustyma. Ten klitoriaus nupjovima, tos angos uzsiuvima, mergystes pleves praplesima vaikystej del realiginiu isitikinimu, kad su ja mergaites yra nesvarios?Ka apie tokius dalykus manot?ar tai normalu?
O gal girdejot toki dalyka, tiksliai nezinau kokiam tikejime, berods zydu, jei mirdavo mergaite nekalta, tai budavo toks petckelis, kuris ja "ispetskelindavo" idant ji nueitu i dangu, mat danguje nekaltu nepriima.
As manau kad tokie dalykai labai zemina zmogu, ir pazeidzia zmogaus prigimtine teise i pasirinkima.

Tave tas tikrai domina, ar nuo darbo stogas nubildėjo jau ? Mirkt (nepiktai) Šypsena

baisus dalykai tie moteru apipjaustymai…
Aš nekaltas
tik kodel rupi tau tai nzn Mirkt

Visus reikia apipjaustyt ir vyrus ir moteris.Ne tik apipjaustyt,bet ir nupjauti nereikalingus daiktus:vieną plautį,kelis inkstusApakęs

HAUSAS rašė:

Visus reikia apipjaustyt ir vyrus ir moteris.Ne tik apipjaustyt,bet ir nupjauti nereikalingus daiktus:vieną plautį,kelis inkstusApakęs

Tu matosi normaliai apipjaustytas!
Smegenu visai nelikoCha chaCha chaCha cha

Siaip kiek girdejau,tai moterims po apipjaustimo daug sunkiau pajusti malonuma mylintis!
Todel nepatarciau to daryti! Cha cha

Vat man siaip buvo idomu ir paklausiau.
skausmingos mintys…

Tikrai gera Taip

Taip… gera matau jum buvo Mirkt

va dbar priminei Cha cha bet xier jis issaugos , pragers visas bafkes Cha cha

oi as tai zinau ka jus ten daret esmi neprisimeni jau kad f-1 i rankas padavei ? Šypsena

Ten 12600perlu ramei seife guli. Juokiasi

cia mes bafkese paskende, beje kur jos dabar negi f-1 pragereme? Šypsena kiek pamenu kazkam is kaunieciu padaveme kad saugotu seife Cha cha

ish bapkiu loshiat Cha cha

Ka cia mes su Esmiu darome?