moters portretas

moters portretas

sveiki, smalsu ka pasakysit del sios nuotraukos dekui visiems

rek

wow, negaliu apsispresti nuotrauka ar moteris grazesne Geraikaklas atrodo ilgas…

Sveiki , ka galiu pasakyt apie foto kad Geraio dabar mazas klausimelis… gal esat ka girdeje apie JAN SAUDEK , siandien varciau viena knygute jo su jo fotografijom darytom… gal zinot linku kokiu ar siaip jei kas ka zino tai privacia parasykit kad neterstumem cia eiluciu tarp rek zodeliu Šypsena

ojei, man asmeniškai visai nepatinka tas kontrasto nebuvimas, na taip šlykštokai pilka. o akys, žinoma, gražios. anyway, visa tai tik subjektyvi nuomonė.

saudek.com/main.php?lang=en&autid=1&from=2001&till= 2005&proid=337

aciu uz Jusu nuomones Šypsena

hm…

dekui Šypsena varikli , uzmirsau googles teigiamas paslaugas , bent jau nesitikejau ka rast ten , bet tik ivedus varda pavarde gan daug visko primete Mirkt

Gerai

fai nai Geraiiskart zvilgsni prikausto akys,o jei butu daugiau kontrasto -zvilgsnis lakstytu kaip pakvaises Mirkt

Prieš kokius 40 metų tokie portretai buvo masinė fotoatelje produkcija. Dabar jau primiršo tokią pozą.

to zoom: Šypsena, tai vadinasi klasika as to norejau ir padariau Šypsenair dar: tai ne modelio poza, cia as sokau aplinkui Šypsena

taikrai dailiai sukadruota Gerai

zoom> gal kiek kitokia, bet labai arti Šypsena rek

mano nuomone visiskai sutampa su Grigas. Labai blanku viskas

to FUX: ar tu matei savo nuotrauka profiliuose? to variklis: saunuolis varikli, nuotrauka labai patinka Šypsena

R E K O M E N D U O J U

o man vis tiek lupu truksta Cha chabet bendras vaizdelis tai liux Gerai