MOTERIS VYRESNĖ UŽ SAVO VYRĄ !!! Ką apie tai manote ?

MOTERIS VYRESNĖ UŽ SAVO VYRĄ !!! Ką apie tai manote ?

Ko gero daug kas paneigsite mano pastebėjimus, bet tam ir yra diskusijos… Jaunesni vyrai kaip taisyklė amoralaus, asocialaus gyvenimo pasekmė. Kriminalinėse kronikose dažni atvejai - sumušė ar net užmušė savo sugyventinę… Pasižiūri į metus - vyras bent penkmečiu jaunesnis buvo… Aš nekaltas. Kaliniai irgi neišrankūs, ieško kad ir 15 m. vyresnės. Kame čia padėtis?

gali gali …

nebutinai…pazistu viena seima,vyras gal 5 metais jaunesnis…taciaujie laimingi…jam 333…turi 3vaikucius…biu zodziu viskas labai grazu…Šypsena

Tu ka, Babauzi, cia tik balus renki? Ka reiskia "gali gali"?

Gėlės Šaunu! Kad tik daugiau tokių būtų. Laiškas O kaip tu asmeniškai - turi ką? Ir koks jūsų santykis?

Gerai Tikra tiesa, tik retos issimtys, kai jaunesnis vyras yra padorus, save gerbiantis. Dazniausiai tokie iesko moters ir mamos hibrido Šypsena

Niu manau vyresne mergina+jaunesnis vaikinas nera blogai.Kartais netgi geriau, bet shiaip ash linkes prie jaunesniu uzh save Cha cha

Na, pvz. mano mama vyresne uz teva 8-eriais metais ir pries menesi jie atsvente 25 metuku santuokos sukakti. Tureciau pasakyti - saunuoliaiŠypsena

Tik gaila, as is ju nepasimokiau - ne teju metu neistveriauCha chaCha cha

Kai keliu metu skirtumas, tai dar nieko, bet jei kokia 10, tada ne…Cia jau blogai moteriai! Vyras ieskos jaunesnes!!!Mirkt

Teisingai. Jei, žinoma, kalbam apie šeimyninius santykius. O jei šiaip romanas, tai kodėl ir ne: abu būna patenkinti.

nieko tokio Šypsena bet ziurit keliu metu skirtumas nu jei jokiu 10 ,tai hm Šypsena

Siaip juk ne metuose esme. Nemazai tokiu poru pazistu, kur moteris vyresne uz vyra. Ir ka, kol kas jie gyvena laimingai. Ir vaiku turi… Ir skirtis dar nesiruosia. Šypsena

jauni vaikinai ieshko patyrimo.. to, ko negali gauti ish merginu.. jie ieshko to ka gali duot vyresne.. juk ji subrendusi..todel laisvesne..

Tarp manęs ir mano gyvenimo meilės yra 2 metų skirtumas. Ji vyresnė.
Niekada niekada gyvenime nedraugavau su jaunesne mergička… Vieną vienintelį kartą buvo pora metų jaunesnė, bet tai buvo tik kabinimo stadija. Pats kolektyve visada esu jauniausias ir visada bendrauju tik su vyresniais (taip jau susiklostė gyvenimas). Ir tuo neikiek nesiskundžiu.
O kas liečia meilę… Amžius nėra svarbu, bet kai amžiaus skirtumas 10 metų tai jau nekaip atrodo… Galima ir tiek vyresnę įsimylėti, aš visiškai normaliai žiūrėčiau ir į vedusią tokio amžiaus skirtumo porą…

Beje, čia kažkas rašė, kad “jam 333 metai, o jo žmonai 5 daugiau”… Tai tokį amžių pasiekus tikrai nėra svarbu ir 10 metų skirtumas Šypsena Šypsena Šypsena Cha cha

Beja, bendru atveju su In_Love sutinku iš dalies… Tik nepasirinkčiau "laisvesnės" žodelio…

Nemataqu kur tu cia problema izvelgei

cia: laisvesne - ne pasileidusi ir ne laisva nuo isipareigojimu, o paprasciausiai maziau susikausciusi ir nebijanti isbandyti/pamokyti, ko nors naujo… Šypsena
Cha cha

Gerai

Butent tai ir turejau omeny Šypsena Lux

Be abejo gyvenime visko buna, taciau tai reti atvejai…