Moteris prie vairo
Mykoliukas rašė:
2kove
kaip gejai gieda kad ju teises pazeidziamos, taip ir moterys saukia kad jas vyrai nervina.
Taigi ne apie teisių pažeidinėjimą kalba - apie jūsų mandagų elgesį ir pakantumą mums.VISI ir VISOS darome klaidų ,bet mes jums pirštų nerodome…atsidarius liuką kad geriau pamatytume.
O kad ne man taikei ,dėkui ,nes manau ,kad vairuoju gerai.
Pati teises issilaikiau pries puse metu, o pries pora dienu siaip taip pirma karta per miesta ( Klaipeda) vaziavau. Atleiskite mieli vyrai, jei kartais kokia moteriske su zioplio zenklu ( 70 )pasimaiso, bet mokedamas niekas negimsta… Juk ir jus su virbalais kojines bandydami megsti ne ka geriau atrodytumete…Su laiku viskas ismokstama.
Taip reiks ir padaryt kalsiu iki 0.
O gal ir mane kas nors siryt mini geru zodziu, nes ryte ileidau pora masiniuku, kurie tiesa sakant po to nekaip vaziavo ir man trukde…
Jo jo, maciau siandien vieno vaikino akis, kai jis praleidinejo moteri
Jo akys buvo kvadratines. O buvo taip: vaziuoja sau berniukas Gostauto gatve nieko blogo neitardamas, tik bac jam pries norsi is salutinio (nuo g. vilko tilto) ikerta mergdžyna su pežo-kibir205. Vaikinas hop ant stabdziu, akys - kaip minejau - kvadratines. O merguzele tik rankele pamojavo, mol, ha, ar as ne saunuole. Ir nuruko sau.
Tai cia zinokit, jei nebusit dzentelmenais, tai gresia automobilio skardu tiesinimu…
99% apklaustu vyru nurodytu kad prie vairo juos labiausiai nervuoja moterys
Mane prie vairo labiausiai erzina kvailai vairuojantys vyrai ir kvailai vairuojancios moterys. Protingai vairuojancios moterys, kaip ir protingai vairuojantys vyrai - neerzina. Moteru ir vyru durnystes kelyje yra skirtingos. Tiesa, erzina vienodai
Taip kad kelyje - visiška lyčiu lygybė ir vienodos galimybės.