moterims patinka B..

moterims patinka B…

…klase

Man patinka GL klase Gerai

man patinka BMW Gerai

o man patinka moterys Gerai

moteris- tai visas tas nereikalingas chlamas, kuris yra aplink pzda. Cha cha

nakciau…o vakariene pati pasidaro ? indai patys susiplauna ? rubai ir visa kita patys skalbiasi ir lyginasi ir is vakaro graziai atsigula ant keėdės…ir t.t. Cha cha jeigu taip ir yra pas kazka tai …- pavydziu

xier znajet, zinok megstu valgyt tik savo gaminta maista. Cha cha Cha chadel smutkiu, nu ble, kazkaip irgi ne problema pries ta skalbianke pasimelsti. Juokiasi

pac sau meluoji !!! Cha cha

as tai lyginti is vis nemoku Drovus pastebejau kai dar neturejau pacios tai jau pasamonės lygmenyje rubus rindavausi ir pirkdavau kad nereiktu lyginti Cha cha Juokiasi

nu rubai tai tikrai patys skalbiasi, indet i kalbenke ir miltuku ipilt net ir as moku. Tik va tvarkyt skambemke tai man reikia. jau 3 kartus Piktas Cha cha (sukasi pastoviai.}

bliad…o jus bent bandet paskaiciuot,kiek jums tos moteriskos paslaugos kainuoja pinigais ir nervais?

dr002 - ne, tik zinau viena…brangiausia Moteris pysiui - zmona, todel ir tenka abdeti papildomais darbais, kad bent kiek “atsipirktu” Juokiasi

bbz, islygintu man marskinius, trb vistiek viskas ne taip butu, nei kad pats issilyginciau. Juokiasi Juokiasi Juokiasi

SUOMIS> nezinau,kiek nori tiek duok darbu-atsiperkamumas negarantuotas…nu ok,kiek ten tu agurku privakavo per vasara…35trilitriakus,dar pomidoru visokiu…nu ok,uz 200eur? Cha cha…nu kmbarius tvarko,vienas sutvarkymas nuo 50lt ateinanti bobele,nu ok…kiaulide jei paverti…100lt Cha cha,per menesi 90e?,dar dameti 10e,islygins baltinius…neee…Na man ka atgroja 100%,tai kai noriu iklat buteli ramiai namie,bet nenoriu kviestis draugelio senbernaro ir kausytis jo nesamoniu…tada dama buna ok Gerai Taip

su boba dviese praktiskai nesu nei geres nei rukes zoles nei kt narkotiku vartojas, nebent uzsienyje kur nors viesbutyje ar bare… vengiu buitinio alkoholizmo Cha cha Turi bent vienas ar du pasalieciai buti, tokia vidine tvarka pas mane Tūsas

dr002 vo sitas irgi gerai Taip jeigu blioga is ryto irgi pagydo Taiprafinuoti - bijai su moterisk be dvieju liudininku pasilikti Juokiasi

narkotikai Gerai

Rafi,jei nori ipist,tai ieskai sabutylniko ar eini i bara? O kam tada zmona? Cha cha

Rafinotas nebijai Moteris narkotikais sert? Angelas Nekaltas Juokiasi Juokiasi Juokiasible as irgi kazkada vienai darozkes uzrodziau, po to ziuriu niuchina ir viena jau. Linksmybės Cha chabaigesi, kad issisiuntinejom nx, sake geriau su darozkem gyvens, nei kaip loche. Juokiasi Juokiasi Juokiasikazkur i status pasidave, uz koksa bibius buciuodavo. Apkabinimas