Moterimi ne gimstama - ja tampama

Moterimi ne gimstama - ja tampama

Tai kurgi slypi Tikroji Moteriskumo galia?

gimsta mergaite, o kai isnagleja ir moka vyrus aplink pirsta sukt vo tada moteris Laimingas

sugebejime flirtuoti su Vyras jiems patikti Drovus buti idomiai (ne vien sawo ishvaizda). ir tureti truputi paslaptingumo Flirtas bet proto ribose zinoma Juokiasitaip pat ryztingumas bei savimi pasitikejimas irgi svarbus dalykai Mirktzodziu geriau pasvarscius galima dar primastyti daug swarbiu dalykeliu Šypsenaai swarbaus dalyko nepaminejau Juokiasi dar reikia sexualumo tureti Taip Flirtas

kai galvoju apie moteri, man regis, kad galima ja ivertinti ne tik pagal jos santykius su Vyras gimine, jokiu santykiu gali ir nebuti, o tu dziaugies tokia moterimi, bet siaip man atrodo, kad reikia buti vyriskai, o ne bobiskai

paaishkink ka turejai omeny sakydamas “atrodyti vyrishkai”?

Rask skirtuma tarp “atrodyti” ir “būti”

buti, t, y. buti stipriai, o ne vistai, tokia Vyras i pasaulio krasta eiti galetu, tokios man yra labai didelis autoritetas, bet Lietuvoje jos l. retos, o Liūdnas

o tai bunant vyrishkai atrodyti vyrishkai neimanoma tawo nuomone? Nekaltas jei jau yra priestaringu komentaru tuomet patikslinu “buti vyrishka” Drovus

as savo k a tik parasaiaU Nekaltas

ex…tyngiu ka nors snd mastyt… Laimingas

Na esu ne karta girdejusi, kad esu kiek vyriska. Na stiprus sunkus charakteris Mirkt Bet ar tai vyriskai giminei patinka, nezinau Mirkt

mano brolis man nuolat prikisa kad as nemoteriska Žliumbia nes neparodau kad esu silpna, turiu savo nuomone ir nepakenciama charakteri Nustebęs o kartais noretusi pabut silpnai, kad kazkas tavim rupintusi Liūdnas

manau esu pakankamai stipri Laimingasir pritariu tai nuomonei kad tai geras Moteris bruozas Mirkt

Nepazystu ne vienos moters kuri butu gimusi vyru. Cia atmetus chirurgijos isikisima…

tada ne moteris…tada *kekšė*…moteris tada kai pagimdo lialiuka…mylimam mylima…laukiama…

galia slypi mergystes plevej,po to moterim tampama

o viena bariete tos pleves net neturi, ji gime be jos

Baisu

Gerai Taip