Moterimi ne gimstama - ja tampama
Tai kurgi slypi Tikroji Moteriskumo galia?
gimsta mergaite, o kai isnagleja ir moka vyrus aplink pirsta sukt vo tada moteris
sugebejime flirtuoti su jiems patikti
buti idomiai (ne vien sawo ishvaizda). ir tureti truputi paslaptingumo
bet proto ribose zinoma
taip pat ryztingumas bei savimi pasitikejimas irgi svarbus dalykai
zodziu geriau pasvarscius galima dar primastyti daug swarbiu dalykeliu
ai swarbaus dalyko nepaminejau
dar reikia sexualumo tureti
kai galvoju apie moteri, man regis, kad galima ja ivertinti ne tik pagal jos santykius su gimine, jokiu santykiu gali ir nebuti, o tu dziaugies tokia moterimi, bet siaip man atrodo, kad reikia buti vyriskai, o ne bobiskai
paaishkink ka turejai omeny sakydamas “atrodyti vyrishkai”?
Rask skirtuma tarp “atrodyti” ir “būti”
buti, t, y. buti stipriai, o ne vistai, tokia i pasaulio krasta eiti galetu, tokios man yra labai didelis autoritetas, bet Lietuvoje jos l. retos, o
o tai bunant vyrishkai atrodyti vyrishkai neimanoma tawo nuomone? jei jau yra priestaringu komentaru tuomet patikslinu “buti vyrishka”
as savo k a tik parasaiaU
ex…tyngiu ka nors snd mastyt…
Na esu ne karta girdejusi, kad esu kiek vyriska. Na stiprus sunkus charakteris Bet ar tai vyriskai giminei patinka, nezinau
mano brolis man nuolat prikisa kad as nemoteriska nes neparodau kad esu silpna, turiu savo nuomone ir nepakenciama charakteri
o kartais noretusi pabut silpnai, kad kazkas tavim rupintusi
manau esu pakankamai stipri ir pritariu tai nuomonei kad tai geras
bruozas
Nepazystu ne vienos moters kuri butu gimusi vyru. Cia atmetus chirurgijos isikisima…
tada ne moteris…tada *kekšė*…moteris tada kai pagimdo lialiuka…mylimam mylima…laukiama…
galia slypi mergystes plevej,po to moterim tampama
o viena bariete tos pleves net neturi, ji gime be jos