MORGAN, ka apie tai manote?Ar girdejote tokia mashina?

MORGAN, ka apie tai manote?Ar girdejote tokia mashina?

Siandien Vln maciau mashiniuka, paziurekite ir pasakykite ka apie tai manote Mirkt[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/453 410-=(1878724508](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/453410-=(1878724508) as saziningai dar gyvenime tokio pavadinimo nesu girdejes Cha chakiek tokia mashina gali buti verta?

nu keistuoliai, nejau niekam tokia mashina neydomi?

Man nuo seno idomesni kiti Morganai…

na na, daba jauchiuosi kaip kox lebeda nieko nezinodamas apie tokius aparatus Mirkt

matem matem , sena naujiena cia

Cia senienos, turbut gaminamos iki siol foltyn.cz/morgan_plus.htm O cia gali viena ju nusipirkti Mirktcgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2488 468339

Dailus dalykelis ???

MORGAN yra MORGAN… gana retos savotisko dizaino, bet man asmeniskai labai mielos masinytes Šypsena ir sukasi neblogai

Nežinau kaip dabar Nekaltas…bet meždaug iki 90-tų metų,Morganas turėjo medinį klijuotą rėmą

Ir remas pas dauguma is ju medinis Cha chaA motoras lygtai BMW.

Pirmesnis parasei…

Aš netyčia… Nekaltas

Juokiasi Gerai

Jei gerai pamenu Anglijoj musu pinigais kainuoja 160t.lt

Per ieskok su panele kokia tai snekejau, tai jinai sake kad sitas auto jos buvusiojo. Sake mokejo 250t euru. O gal 150. gerai neatsimenu. O su ja vazineja 17inis pienlakis. Bet cia tik gandai. Nieko negarantuoju.

Negirdejai, nes nesidomejai LiežuvisO seip brangus triperis Cha cha

kas ten su kuo ten plepejo, bet jei pana pasako kad ten jos buvusio baxuro masina tai byski grybai. morgan savininkas R.B. auto pirktas naujas. seip grazus auto, ishskirtinumas tas kad praeitis gera, ranku darbo. ydomiai dugnas visas aliuminio plokstem nulopytas. vaziuoja gerai BMW 4.4i variklis, bet ne M. anksciau morgan buvo ir sporte geru pasiekimu iskovoje, le mans vaziavo berods. neseniai girdejau kad vel ruosia modeli lenktynems, speju jau jos yvyko, nes lyg ir foto maciau Nekaltasp.s. geriausia tai megaelis masinoj Cha cha su distanciniu, nes ranka nelabai pasieksi, giliai giliai imontuotas Cha cha

jo, sake kad masina pirkta nauja. O gal masina to baxuriuko tevo, zinai kaip megsta girtis, kad mano masina.

jo, pletkai visada lieka pletkais, bet kas jau kas tai karti realybe, kad tas mashiniukas tikrai neprastas saldainis keliuose Mirkt wo tak Mirkt