mooziau, pasiemei?
man tavo daigtu nereikia
pilnatis, o musu vatnikai tyli, keista, matyt persigrupuoja moziau, tai jei jau turi, reikia perleisti sita prunciui, jis sake jau baigia ukrainiecius apsupti
“daigtu”
daiGtu-taip gerai?
Beraštis dar bando išsivartyti
imk pasigrozek nuotrauka poete ldiena.lt/straipsnis/582/ukraina-pripazino-mela-del-rusijos-kar iuomenes-lietuvos-valdzia-nepasiduoda-ir-toliaumeluoja
Būtų keista, jei besmegenis vatnykas nesilankytų tokiose svetainėse
tau juk vatos nuomone patinka net medali numezgei
mooze>klausimas be jokios najobkes ,gal tu kaip tavo kastos atstovas atsakysi…kodel jus gyvenat svetur ir pilat pamazgas ant tos salies,kurioje gyvenat ir kodel neisvaziuojat i savo kilmes sali? bliamba…na man butu cia zopa,o ruskyne pasaku pasaka…ir tureciau saknis rusiskas…gi ta pacia diena susipakuociau smutkes ir
dr, jam tas klausimas buvo ne vieną kartą užduotas, tik kad jokio atsakymo niekada į jį nebuvo. Tie, kurie pila pamazgas ant šalies, kurioje gyvena yra tinginiai, pašalpiniai, nieko nesugebantys gyvenime nuveikt, tik ir laukiantys, kad valdžia viskuo pasirūpintų. Moozė tokioj aplinkoj užaugęs, tėvai sovietmečiu laisvai gavo 4 butus ir 2 automobilius, o dabar mooze laisvoje LT negali pritapti, nes taip išauklėtas buvo. Va visa tokia penkta kolona ir jos atstovas moozė. Tokie vakar prie JAV ambasados šūkaujo
dr002™ | 02-05 10:43 as lietuvis kodel tureciau vaziuot i rusyna? ir aplamai kas cia per durni klausimai? kur kas nori tas ten gyvena
ir dar apie “mano kasta” placiau galima?
McGregor | 02-05 10:52 o kas vakar vyko prie tavo seimininko ambasados? nieko negirdejau
“Lietuvis” beraštis laukia, kol Rassiejos tankai atveš saulę į Lietuvą O šiaip, visi vatnykai turi turėti kažką, kas jų demagogijai suteiktų solidumo. Pruncis Lietuvos “patriotas”, moozes tėvas “konservas”, sss “tarptautinis” verslinykas, todėl “žino”, kas ir kaip šiame pasaulyje
tu ta saule pirmas pasitikt leksi matem kaip komuniagos virto patriotais ir sedi siltai seime, vyriausybeje…tai kad , kai atves tankai saule jus pirmi stovesit eilei
Juokingiausia, tai kaip sss dingo iš čia visiems laikams ištrynęs visus savo vatinius postus. Tipelis buvo per daug save išsiviešinęs, tai kai jam buvo parašyta, kad jo darbdaviams į Latviją bus nusiųsta info, ką jis čia rašinėja, tai gan staigiai susiprato kuo visa tai gali baigtis. Jei mooze bent jau be tokių ryškiai būdingų rusakalbiams klaidų rašytų, tai dar galima būt patikėt, kad jis lietuvis, bet dabar tai labai abejoju…
abejok, kas man
Pasirodo ir mooze “patriotas”
as ne patriotas, nesidziauk
Teisingai, tavo demagogijos linija - mano tėvas “konservas”