Mokytoja& Azz KONFLIKAS
na bet visdelto viskas labai graziai isiprede…
~ ir shaunuolis
reikia tokius su nelabai sveika psixika mokytojus gint is mokyklu nes yra puikiu jaunu geru nuosidziu zmoniu kurie ta darba su meile dirba ir rekimu nieko nebando ybaugint ar pajuokt
respect
~
ir teisingai
…niuz ne blogai visai …
oghohoho… geras…kad ahs taip mokytojai pasakyciau…
nu nebent jej butu tai mano paskutine gyvenimo diena as i.s.s.i.p.i.z.d.a.v.o.c.i.a.u. ir buciau laiminga…
o siaip taj esu nekokia kalbetoja…
preish mokytojus…
bet tejsimgai padarei, saunuolis…
tai ir reik su tom mokeetojom…
geraj padarej ~respect~
taip ir toliau
…che teij gerz…aisq…kovok uzh musu teijses…pas mus irgi tas pats…aij…wnz…mokytojaij duxaij…
Keistai cia kazkaip Pas mus tai nei viena mokytoja nesikabindavo tol, kol patys mokiniai is kantrybes neisvesdavo. Bet visokiu yra
…
tas man ir uzstrigo…
tai vistiek nesupratau uz ka ant taves ji reke
tagi mokytoja turi rekti
shawnuolis! respeka!
tokias qrvas su IQ = 0 spirt nx ish shooles… fight for your rights!
na tai as suprantu , kai ant klases rekia , bet kai ant vieno uz nieka
sakyk:_yra toks dalykas kaip istatymai ir teises…_sakys:_kokie dar istatymai bl!!!_sakyk:_dziungliu istatymai…_sakys:aaa hmmm…tai ir… eik i dziungles… shian uzvarciau taip tai ledas blin…visas dvi pamokas ne kreeepsht.viska daryk ramiu balsu kai nori pavartyt…arba sakyk:32 straipsnis 4 poskyris:asmuo yra nekaltas kol teismas neirodo jo kaltes…
tai ka skas as neukliuvineju
bet parasiau o kad viskas butu rimtai nes mane sodina tai karas as dabar ieskau teisiniu savo teisiu pazeidimu [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/364902.50 1-=(813099256](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/364902.501-=(813099256) karas
aciu
galvoju ir diktafona nusinesti i pamoka po to gal ir projekta rasyt veiklus as
hmz…daba supratau kaip viska galima perkreipti tam internete…siaip as klasioke to sukentejusio patikekit…pirmiausia, as sutinku su tuo, kad mokytoja del egzu prikisineja ir t.t. bet ka jis per pamokas isdarineja…
cia galbut viena mokytoja isdriso pasakyt garsiai, nes tau toookios nuolaidos taikomos… kodel tu neirasai savo zvengimo per pamokaS?taip taip…jei isgirsta kad kas nors vos nusijuoke iskarto taip uzbliauna…bet kad juokingai butu…visa klase ant jo varo… krc mantai,esi demesio istroskes, ir jo tau duoda!tik tokio, kokio tu nusipelnai…