mokyklu reitingai

mokyklu reitingai

Norejau paklausti, gal kas zino kur butu galima rasti mokyklu reitingus pagal 2004 m. egzaminu islaikyma arba pagal tai, kai mokiniai sustojo? ir dar, zinau, kad jau yra paskelbtas 2005 m. brandos egzaminu laikymo tvarkarastis. kur ji rasti? dekui. Šypsena

vug 10 licejus 9 jezuitu 8 svm 7 vbg 6 vzg 5 vgg 4 Cha cha

o is kur cia sita traukei? Drovuskaip sifruojas tos paskutines? Girtas

viskas kas ir turetu but isleista, tai isleista NEC nec.lt tik nzn ar jie paskelbe savo puslapy

Veide archyve, mazdauk pora moenesiu archyve pasiknisk Šypsena

taigi,kad nepaskelbe… arba as nemoku ieskoti… Nekaltas

cia kogero reiks i biblia varyt, nes kompiuterineje versijoje nera paieskos… Nekaltas Pavargęs

2004.06.24 - Nr. 26

tu maniakė. Pavargęsjuk ne nuo mokyklos vietos reitinge priklausys kaip tu išlaikysi egzaminus ir kur tau pasiseks įstoti. juk kasmet vieni mokiniai su vienokiais pažymiais ir žiniomis keičia kitus su kitokiais pažymiais ir žiniomis. viskas priklausys nuo tavęs. ar tau per daug sunku atsakomybę užsidėti ant savo pečių? norisi kažką užkrauti, jeigu ne kitiems žmonėms, tai bent jau mokyklai? apsiramink. Alus

visai be reikalo užsipuolei mane… aš niekam nenoriu užkrauto atsakomybės… man tik įdomu, kaip šiem bendram kontekste pasirodė mano mokykla… o savo jėgom aš pasitikiu, ir pabandysiu padaryti viską kad pasiekčiau gerų rezultatų… ir ačiū patarimą Alus… reikės kada… Juokiasi

**

**

mataj pwz ash mokausi licejuje Laimingasir galiu pasakyti, kad ne wien nuo paciu mokiniu priklauso wisi sitie rejtingaj. tiesiog yra mokyklos, kuriose auksnesnis mokymo lygis. ir jos tuos pacius mokinius paruosia zymiai geriau, nej kitos Mirkt

taip, taip. aš suprantu, kad ir nuo mokyklos priklauso. bet kadushkę , jos žodžiais tariant, užsipuoliau, nes mūsų (su kadushke kartu mokomės) mokykloj yra tokių dundukų, kad jų nei pats dievas neišmokytų. nors mūsų mokykla yra viena iš aukštesnę vietą reitinge užimančių mokyklų.

rasydama sia zinute as tikrai neturejau nieko panasaus omenyje… Juokiasi mano nuomone daug kas priklauso netik nuo mokinio, bet ir nuo mokytojo… Taip ir zinai ka, musu sulioj tikrai yra tokiu dunduku, kuriu net pats ponas Dievas neismokys… Juokiasi Cha cha

Deja nezinau Ne

idomu man apie tuos reitingus…

vzg taip toli??? Apakęs mes visada bunam 4 arba 4-5 su gabijos!! koki s*** cia siais metais sumale jei dar daugiau nei praeitais 12oku islaike 100%??? Nekaltas