Norejau paklausti, gal kas zino kur butu galima rasti mokyklu reitingus pagal 2004 m. egzaminu islaikyma arba pagal tai, kai mokiniai sustojo? ir dar, zinau, kad jau yra paskelbtas 2005 m. brandos egzaminu laikymo tvarkarastis. kur ji rasti? dekui.
tu maniakė. juk ne nuo mokyklos vietos reitinge priklausys kaip tu išlaikysi egzaminus ir kur tau pasiseks įstoti. juk kasmet vieni mokiniai su vienokiais pažymiais ir žiniomis keičia kitus su kitokiais pažymiais ir žiniomis. viskas priklausys nuo tavęs. ar tau per daug sunku atsakomybę užsidėti ant savo pečių? norisi kažką užkrauti, jeigu ne kitiems žmonėms, tai bent jau mokyklai? apsiramink.
visai be reikalo užsipuolei mane… aš niekam nenoriu užkrauto atsakomybės… man tik įdomu, kaip šiem bendram kontekste pasirodė mano mokykla… o savo jėgom aš pasitikiu, ir pabandysiu padaryti viską kad pasiekčiau gerų rezultatų… ir ačiū patarimą … reikės kada…
mataj pwz ash mokausi licejuje ir galiu pasakyti, kad ne wien nuo paciu mokiniu priklauso wisi sitie rejtingaj. tiesiog yra mokyklos, kuriose auksnesnis mokymo lygis. ir jos tuos pacius mokinius paruosia zymiai geriau, nej kitos
taip, taip. aš suprantu, kad ir nuo mokyklos priklauso. bet kadushkę , jos žodžiais tariant, užsipuoliau, nes mūsų (su kadushke kartu mokomės) mokykloj yra tokių dundukų, kad jų nei pats dievas neišmokytų. nors mūsų mokykla yra viena iš aukštesnę vietą reitinge užimančių mokyklų.
rasydama sia zinute as tikrai neturejau nieko panasaus omenyje… mano nuomone daug kas priklauso netik nuo mokinio, bet ir nuo mokytojo… ir zinai ka, musu sulioj tikrai yra tokiu dunduku, kuriu net pats ponas Dievas neismokys…