Mokykloje buvau pastumdele…
dabar viskas kitaip…
pamenu ta sunkuji laikotarpi,kai klasiokai svaidesi menkinanciomis pastabomis,tyciojosi…nes nesiojau akinius…
veliau…viskas pasitaise…nes igijau drasos bei pasitikejimo…jie jau nebesityciojo…kai kuriems sviesdavau tokiu kandziu pastabeliu, kad "nutildavo amziams"…pasikeite…viskas buvo normalu…
stai klausau linkin park "numb"
arba limp bizkit "lonely world"
visa tai primena mokyklos laikus…kokie kartais gali buti ziaurus tie vaikai…nors praeitis jau toli, taciau tai vis tiek labai skaudi patirtis…
ar jus esate tai patyre???
o gal ir dabar nuo to kenciate?
velniop tuos paslemekus kada nors juk irodysite jiems , kad esate 1000 kartu geresni…
as tox nebuwau…ir gerai…
Nomedos laida gera buvo praeita savaite apie panasia tema.
Laidos moralas: visi vaikai yra tie patys suauge, tik vaikai tai ishreishkia tiesiai sviesiai.
Ar negalėtum pateikti foto visu ūgiu,būtu išsamesnis vaizdas-kaižkaip neįžiūriu to "menkinančio"
gaidys cia, ne problema
tevai mane nuvede i shokiu klase.
mazas buvau apvalus truputi, nerangokas, labai ir labai nedrasus.antroi klasei per fizini sugebejau apsimyst, nes nedrysau paprasyt, kad leistu i tulika.
iki tol mane tik teshlium pravardziuodavo, o po tos puikios pamokos ir smirdzium(nezinau kodel ne miznium )
prikolai tai bbudavo idomus, klasiokai pasiimdavo koki daikta perbraugdavo per mano ranka ar nugara, nesvarbu ir gainiodavosi mergas po klase, bo jom shlyxtu nevatai buvo liestis net ir prie daiktu, kurie buvo priliesti prie manes.buvo irkitokiu prikolu.nesakau kad man buvo malonu ar lengva, bet isterijos priepoliai nepaeme ir klases keist neteko
isvis, pas mus klase buvo "kruteku" su naglais tevais. taigi iki septintos klases buvo man ne pyragai. po to mane tai uzkniso. Pasimusiau su pora klases "vierchu" dar ant kaikuriu naglu mergu gerai pavariau, kad tos ir aukletojai pasiskunde(kuo ji niekaip negalejo patiket )ir reikaliukai eme keistis.
anyway, finalas tox, kad vyresnese klasese ir seniuunu suspejau pabut ir spektakliuose pavaidint su projektais visokiais ir renginius pavest pakviesdavo.
moralas.jei nemoki uz save pastovet, niex uz tave to nepadarys.shule- gyvenimo pratybos.shulioi pastumdele buvai, gyvenime irgi sexis ne ka greiau. o atbrosa mes iki pat shulios baigimo turejom, nes ji buvo loche( ateidava su suknele be rankoviu ir nedepiluiotom pazastim. iliustracija vaizdinga
moralas.ismok pastovet uz save, uzsitarnauk respect’a, o pripazinimas ir populiarumas ateis is paskos.
Va su situom pasakymu as nesutinku.Gyvenime begalo daug pavyzdziu kurie mokyklose buvo niekinami, o tapo garsiais ir zinomais zmonemis.Mokykloje labjau ziurima kaip zmogus atrodo ir jei jis siek tiek kitoks jis smerkiamas.Bet po kurio laiko siz zmogus randa darba ir yra vertinamas pagal tai kaip atlieka darba o ne kaip atrodo ir tokie zmones atsitiesia.Tuo labjau kad paziurejus i savo buvusia klase matau kaip buve klasiokai kurie buvo labai megiami vidurinei ir didziavosi savo groziu ir iskalbingumu, dabar nesugeba net i profke kokia istot.Ir sedi be darbo tevu kisenei praejus 5m po mokyklos baigimo.
Kitas pvz: viena klasioke buvo labai stambi ir nelabai graziai ja pravardziuodavo vidurinei.Isvaziavo ji studijuot i vilniu, reik manyt kitaip paziurejo i gyvenima ar ka bet mokslus baige geriausius , suplonejo smarkiai ir iskalbinga smarkiai pasidare.Nu ple kokia grazi tapo yra i ka seile pavarvint
[quote]
Terem rašė:
truputi pasikarsciavau
pas mane ish laidos irgi populiariausios mergos jau spejo vaikais apsikraut o keli bachurai nieko nezino, kaip tik ispanijoi apelsinus skint
Kaip gerai,kad man neteko buti tokiu,bet isiwaizduoju jau kaip yra sunku buti tokiu zmogumi,is kurio visi tyciojasi ir pan.sekmes tau labai dideles
Noriu pritarti Kiiwi. Ar Jums neatrodo, kad lopšelinukai dar tebevarydami į kelnes jau šį tą išmano apie Visatą? Bet mes patys skubame parodyti gaublį ir įtikinti, jog Žemė apvali… Vaikai tiesmukiški, dažnai negailestingi, nes jie neturi suaugusiųjų išminties ir nemoka visko pridengti mandagumo kauke. Bet jie dažnai būna velnioniškai teisūs ir pravardės tiesiog genialiai sugalvotos. Neteko mokykliniais metais patirti patyčių, bet nevykėliais tituluojami tokie ir buvo! Išties, jiems buvo nesaldu. Aš nesakau, kad jie nepasikeitė. Pasikeitė! Storulės/storuliai tapo grakštuoliais (nemanau, kad be pastangų), o ir kitus savo siaubus nugalėję: baimes, nepasitikėjimus, kitas fobijas…Taigi. Pasaulis ne visada toks, kokį matai pro savo langą. Jis kiek žiauresnis. Taigi, nori būti gražus - būk. Nori pasidaryti šventę - pasidaryk. Viskas priklauso nuo mūsų pačių
pimp… deajau ant shitos temos.Karocia visi supisti zmones debilai!Ir vierchai ir pastumdelei!ble
Ne, geriausias prikolas buna kai mergaites mazos buna labai negrazios ir berniukai is ju tyciojasi, o kai jos paauga ir tampa labai grazios, ir tie patys bachurai is paskos laksto
na…situacija nuo mokyklos laiku ryskiai pasikeite…
dabar viskas zymiai geriau …o ar apie tai buciau pagalvojus pries kokius 5 metus???
Man atrodo visi mes nors kartą gyvenime esame patyrę pašaipas iš bendraamžių.Iš manęs kurį laiką buvo tyčiojamasi, kad mano tėvai įšsiskyrę, bet vėliau tai imi ignoruoti, nes tai tik sustiprina tave
su manim visi bijojo draugaut nes buvau dvejetukininke…iki pat 12kl. pabaigos draugiu mamos aiskino, kad vedu ju dukras is kelio… dabar susitikus tas pacias drauges ima…vaje kaip isvedziau tai kelio tagal neberanda
mane mokykloje patirti nemalonumai sutvirtino
Mokykloje buvau is tu kurie gerai mokosi yar populiarus ir visu pavyzdys.Buvau klases seniune,mokyklos mokiniu tarybos nare,visu renginiu organizatore ir klases siela…skamba tarsi buciau pasikelusi bjaurybe…Deja tai tik viena medalio puse.Populiaruma uzsidirbau ir gana nelengvai…Is pardzu mokiausi vienoje vidurineje,kur visi buvo labai turtingu teveliu vaikuciai,mano tevai nenese mokytojams kysiu,todel nors ir mokiausi labai gerai ir buvau gabibi mokytojams nerupejau.ir klasiokai buvo per daug isigiline tik i save,nes teveliu ir pedagogu deka isivaizdavo esantys pasaulio centrais.Visa laime,kad po 8 klasiu atsirado galimybe pereiti i kita mokykla…va tada ir prasidejo…Kadangi ten mes visi buvom susirinke is skirtingu vietu ir vieni su kitais nepazystami,tai visas bendravimas prasidejo nuo nulio.Kiekvienas bandem susirasti savo kertele.As niekada nebuvau labai rami,tai gi draugu susiradau greitai,kai kam buvau reikalinga tam,kad duociau nusirasyti,kai kam del to,kad graziausias klases vaikinas atkreipe i mane demesi…Ir vis as nebuvau is tu kurie zemina ir niekina kitus,draugavau su visais neprilklausomai nuo to koks tas zmogus ir ar yra populiarus ar ne.Be to gyniau visus atsumtuosius,zinoma rizikavau savo pacios reputacija,bet man tai buvo neesme.Ir dabar tebesu tokia kokia buvau beveik pries 10 metu mokykloje ir dabar dar bendrauju su dauguma klasioku.Turiu savo seima,darba ir laiminga gyvenima.Ir vis tik mokyklos laikus prisimenu kaip graziausia savo gyvenimo perioda
waikai gali but labai ziaurus.
ir tai tikrai baisu. pas mus sokiai vykdavo
visa laik drakom baigdawos tai po vienos tokios
mano klasiokams kazkox is wyresniu klasiu nepatiko.
tai tiek zmogu susparde kad is klaipedos i kauno klinikas
su reanimacija veze
siaip mano manymu 1/3 mokytoju nemoka ir nera pasiruose psichologiskai bendraut su paaugliais, bei ieskot padrasint tuos kuriems nesiseka, ar sunkiai sekas mokslai.
na tokiu problemu neturiu
bet is …ecka… pasakos tai prisizvengiau
malonu malonu
o tai kuri cia vieta buvo juokingiausia?
mergaite, tu turbut supainiojai.
cia reik zeminancias apie save ar kitus pasakas sekt, o ne girtis
jei baisiai knieti pasigirt pasiekimais shulioi, gali atskira tema susikurt