Moksleiviu kino festivalis

Moksleiviu kino festivalis

Vakar Lietuvos kinoteatre vyko moksleiviu kino festivalis (galima naujienose pasiskaityti). As buvau ir labai patiko. Smagu kad kuriami filmai, nors kai kurie kvailoki, mano nuomone. Apie vedejus taip pat nekokia nuomone susidariau, na, bet jie tik pradedantys Nekaltas
Kokios kitu nuomones? Kuris filmas labiausiai patiko? Ar sutinkat su komisijos ivertinimu?

idomu kodel jokiu nuomoniu apie festivali. deja, del egzaminu maratono neturiu galimybes niekur isvykti, neapsilankiau. taciau smagu kad skatinama kinomatografija jaunimo tarpe.

Hmz…negi niekas nebuvo Nustebęs seip salej tai nemazai zmoniu buvo. aishku, galbut dauguma - dalyviai ir ju draugai, niu bet anyway Juokiasi
geldalfas: man irgi egzaminai, bet radau laisva minutele nubegt i festivali Liežuvis

shokoladine - man reiktu jau ne minuteles. man reiktu dieneles, kad i vilniu atvaziuot ir grizt Juokiasi

A, klp Laimingas gal ir tolokai. bet festivali reme tango tv, ir visi mete jiems namiokus kad galetu per tv parodyt someday… vienas filmukas per “be proto” labai tiktu, ten jackass nukopijuota. nors man jis vienas leviausiu Baisu, niu bet aishku cia mano personal opinion.

na bet kalba pas tave tai hmz. jaunatviska, pasakykim taip.

‘mete namiokus’. Cha cha

Juokiasi

o pas jus taip nesako? is tikruju daug namioku ta tema buvo. is pradziu vedejai sake “vieni is remeju - tango tv. bet siandien musu niekas nefilmuoja, tai nesuprantu, kodel jie tada mus remia” < sitas man neatrode labai mandagus… Ne
o veliau vertinimo komisijos pirmininkas sake kalba ir uzsimine kad “televizijos turetu skatinti jaunimo kuryba, ir parodyti siuos filmus per tv, va kaip tik tango tv galetu…”
jau neber kur detis, teks rodyt Juokiasi

nefloodinkim ir netershkim temos.

sukurei gera, taigi laukim, gal kas pareisk atsiliepimus.

Na ka, tureciau padekoti organizatoriams uz puiku festivali. Esu suzaveta ju pastangomis, rupinimusi ir zinoma rezultatu Mirkt Filmu buvo tikrai puikiu, kad ir laimetas “Baltas gyvenimas” Šypsena Saunu, kad apjungiama vis daugiau israiskos stiliu viename. Dar karta dekoju Gėlė Buvo smagu…Mirkt

na va, pirmasis atsiliepimas.

jau bijojau kad nebus nei vieno Tūsas

attide: o tau tikrai patiko organizavimas? nes man tai sakyciau biski truko… nors kadango moksleiviai renge, tai atleistina. tik man vedejai nepatiko Ne o “baltas gyvenimas” tai tikrai saunus Gerai Gerai Gerai

Nea, tikrai viskas buvo puiku. Festivaline nuotaika organizatoriams tikrai pavyko sukurti. Vien komisija kokia… Girtas daug ziurovu, puiki erdve ir t.t. Kiek teko dalyvauti kino festivaliuose, sis, manau, labiausiai pavykes Taip O tie vedejai, tikrai saunus Gerai

Gal galeciau paklausti? Jus festivali stebejote kaip organizatore, dalyve ar ziurove? Šypsena

As tai jau keli metai kaip nebe moksleive, bet vis vien nuejau i ta festivaliŠypsena
Priejau tokios isvados, kad zmonems labai svarbu pademonstruoti smurta, seksualuma ir visa, kas su tuo susije. Manau, kad puikiai butu galima ir be to issiversti.
Na, as asmeniskai balsavau uz Balta gyvenima- filma, kuris ir nugalejo. SuperŠypsena
Faina, kad zmones nori ir gali kurti.

attide: as buvau ziurove. negi peikciau save jeigu buciau orgazinatore Juokiasi cia pirmas festivalis, kuriame buvau, tai negaliu su kitais palyginti Nustebęs niu nieko, kitais metais butinai dar nueisiu Taip

del smurto/seksualumo tai man ne per daugiausiai, nu aishku kur bernas su stringais shokinejo tai ten atskira kalba, bet seip tai proto ribose. ishskyrus tas filmas kur “a la jackass” Veee

na, as asmeniskai balsavau uz “local gangsters” filmuko komanda, tie vaikinai pasirode itin sauniai, nekalbant apie ju talentus ir pasiekimus kino sferofeŠypsena taciau niekaip nesupratau kaip jie neuzeme jokios vietos, juk meno ir kino kritikai siam kino sedevrui negailejo geriausiu liaupsiu, o publika jiems buvo negailestinga…Šypsena

ane? sruta, atrugele…kazkur girdeti zodziai…Baisu

na, bet jie juk buvo geriausi, nieko nepasakysiŠypsena siap maciau is publokos ovaciju, kitais metais dar ilgesni susuksmaŠypsena

pabandykit ne tik ilgesni, bet ir normalesni TaipTaipTaip
neisizeisk Bučkis Drovus