Mokinuosi

Mokinuosi

nice Šypsena Gerai

Duobetoji kaciarga.Galvoju gal biski pasilenkti i prieki galima butu? Daugiau greicio…? A kaip slikai, gerai laiko posukiuose?

Gerai

Na prigulti tai reikia- stacias kaip bures varai Šypsena

Foto Gerai , Kelienas ant asfalto Apakęs ir dar ten fonas grazus Šypsena(tarp tureklu)

*Joy~angel* tarp tureklu? Cha cha

Tai važiuot dar nemoku, greičio nėra. Apie pasilenkima galvojau, bandysiu tobulėt Šypsena Plius, gal dar šikną link galo reikėtų paslinkt. Y> slikai zjb, drąsiau kažkaip važiuot. O Kačergą tikrai nebloga trasą, duobės px, mano galva Kačergos minusas yra turėklai palei pat nosį Šypsena

Grazu brrrrrrrr Laimingas

eina sau Apakęs kada nors ismoksiu ir as Mirkt

Tureklai tai jo, ypac “dauboje” kai pilnu gazu pareini i desini greita posuki tai taip nejauku siek tiek pasidaro bet siaip koncentracija i kelia turbut svarbiausia, apie nieka negalvoti Šypsena

Tiesą sakant toj vietoj tų turėklų net nematau Šypsena Ne tas galvoj Cha chaNors čia negreit varau, maždaug 120-130. Savo ribą po truputį keliu Taip

Nida- ta pati Cha cha

kur ash buvau ka ash dariau…taip apleist tureklus nevazmozno Nekaltas

Nice really nice!!! Šypsena

Gerai Saunuolis!

graziai Taip aisq y prieky pasilenkti reiktu Šypsena del ziurejimo y speeda tai geriau y neziuret, vapse uzsiklijuot… skaiciai tik koncentracija suvaro totaliai… karta paziurejau y speeda priesh azuola kur eina y kaire ir ishkart y desine… tai posukio metu i kaire slaidinant buvo 173… tai taip susiparinau kad desiny posuky toky gryba supjoviau kad ziauru, daugiau neziurejau ir all ok…

Tu i ta posuki gaza numeti? Ar palengva, koke 60%?

jei tu manes klausi, tai galiu pasakyt kad uzguldes juskes neatidarineju kaip beprotis… nafig man reik highside ar lowside… o siaip man ten treciu begiu pilnai pakanka greicio, praejus antros tiesiosios pirma lengva kairy…

Taip taves klausiu, as taip ir supratau kad cia tas greitas kairys posukis ant naujojo asfalto, taip? Man irgi buvo idomu ziureti ka tame posukyje galima padaryti, ar eiti ant daugiau gazo ar palengva.Beje greitis ten didesnis, nemanau kad highside galetu buti.Nors gal…