Mokinuosi
nice
Duobetoji kaciarga.Galvoju gal biski pasilenkti i prieki galima butu? Daugiau greicio…? A kaip slikai, gerai laiko posukiuose?
Na prigulti tai reikia- stacias kaip bures varai
Foto , Kelienas ant asfalto
ir dar ten fonas grazus
(tarp tureklu)
*Joy~angel* tarp tureklu?
Tai važiuot dar nemoku, greičio nėra. Apie pasilenkima galvojau, bandysiu tobulėt Plius, gal dar šikną link galo reikėtų paslinkt. Y> slikai zjb, drąsiau kažkaip važiuot. O Kačergą tikrai nebloga trasą, duobės px, mano galva Kačergos minusas yra turėklai palei pat nosį
Grazu brrrrrrrr
eina sau kada nors ismoksiu ir as
Tureklai tai jo, ypac “dauboje” kai pilnu gazu pareini i desini greita posuki tai taip nejauku siek tiek pasidaro bet siaip koncentracija i kelia turbut svarbiausia, apie nieka negalvoti
Tiesą sakant toj vietoj tų turėklų net nematau Ne tas galvoj
Nors čia negreit varau, maždaug 120-130. Savo ribą po truputį keliu
Nida- ta pati
kur ash buvau ka ash dariau…taip apleist tureklus nevazmozno
Nice really nice!!!
Saunuolis!
graziai aisq y prieky pasilenkti reiktu
del ziurejimo y speeda tai geriau y neziuret, vapse uzsiklijuot… skaiciai tik koncentracija suvaro totaliai… karta paziurejau y speeda priesh azuola kur eina y kaire ir ishkart y desine… tai posukio metu i kaire slaidinant buvo 173… tai taip susiparinau kad desiny posuky toky gryba supjoviau kad ziauru, daugiau neziurejau ir all ok…
Tu i ta posuki gaza numeti? Ar palengva, koke 60%?
jei tu manes klausi, tai galiu pasakyt kad uzguldes juskes neatidarineju kaip beprotis… nafig man reik highside ar lowside… o siaip man ten treciu begiu pilnai pakanka greicio, praejus antros tiesiosios pirma lengva kairy…
Taip taves klausiu, as taip ir supratau kad cia tas greitas kairys posukis ant naujojo asfalto, taip? Man irgi buvo idomu ziureti ka tame posukyje galima padaryti, ar eiti ant daugiau gazo ar palengva.Beje greitis ten didesnis, nemanau kad highside galetu buti.Nors gal…