MOdernatoriai trinkit sia tema

MOdernatoriai trinkit sia tema

O kam viso to reikia?Nekaltas Bangos neuztenka?NekaltasLiežuvisCha cha

o koks tikslas?

tai ka patarimo paklauset?
ApakęsJuokiasi

reklameris Cha chaCha chaCha cha

susirast daug klientu Šypsena tixlas toks kad butu sazininga Cha cha girls.lt yra o boys.lt nera…Beabejo sis skirasi nuo girls.lt bet tai tik Laikinas…Kol adminai nepadarys tikra boys.lt…Tai va…

nekoks as ne reklameris Liežuvis .As tik padariau kad butu kazko naujo bangoj…

bullshitas

Psichas - Boys.lt Piktas ka dar sugalvosiPiktas

uzeik i pasiulimai bangai,ten nemazai nuomoniu parasyta,kodel nera boys.lt
ir manau tikrai dar negreit bus!

no o kolkas sis bus Liežuvis karoce…Nepatinka neuzeik!!!Ir kiti neuzeikit jeigu nepatinka man tai kazkaip p* ar uzeina ar ne… Nežinau geriau toj viska perkursiu ir bus paprastas boys.lt o ne bangos boys.lt ir viskas ir nebus tokiu ******* kaip CIA!

o kas tau leido prie remeju Banga deti? ir ishvis koki matai ryshi tarp shio savo kudikio (priedo labai baisaus) ir bangos?

Na tai geriau bangoj…Jeigu kazkas ne is bangos uzeis gales uzeiti…Bangoj pliusas…Gali gaut bent 1-2naujus zmones Liežuvis

razhdionnyj polzatj letatj nebudet

raddionnyj nedaumkam mozgov nivstavish

tai kam stengies?

1. "remejai: banga" NekaltasNekaltas
  2. o gramatiniu klaidu…Baisu

Tai as tau sakau Liežuvis karoce tegul buna sia tema…Nelysk ir viskas…TOj modernatoriai pamatys sia tema ir uzdarys arba istrins ir viskas…O kolkas duok dar jai pabut Liežuvis

man sita gramatika … As dariau del idomumo ir del pacios ankieos o kitas tai man … Ir taip padariau ji uz 30min. labai greitai Liežuvis tai man sitos klaidos…

man tai dizainas labai grazhus Juokiasi