Moderatoriaus rinkimai
Kandidatai: 1. Rogeris 2. lojantis_kacius 3. Taikos_Balandis
ai2tis tinka
Vienas kandidatas, ne kandidatas Gal yra norinciu ?
aš noriu
Stai ir du kandidatai jau yra
aš irgi noriu bur moderas noriu noriu noriu tiek to, juokauju
anoks cia dziaugsmas ieskot prie ko prisikiabint temose
nors but idomu pabandyt
kokie cia gali but rinkimai? ne į seimą, agitaciju nera
kas labiau nori, tas tegu ir buna, o po to jau skusimes, jei ka
o be pikto priekabiavimo ir temų rakinėjimo ką dar daryti reikia? Taikos_Balandi, o gal vertėtų pradėt agitacinę kampaniją? “Aš nerakinsiu temų, būsiu vienodai geranoriškas visų atžvilgiu, diskutuosime, kol rasime abiems pusėms priimtiną temos pavadinimą, ne tik nurodysiu, kur ieškoti referatų,nepatyrusiam žmogui juos surasiu, bet ir visiems pageidaujantiems juos parašysiu. Iki kitų metų pavasario visi klubo nariai studijų knygelėse turės ne mažesnį pažymių vidurkį nei 9, o abiturientų egzaminų rezultatų vidurkis bus ne mažesnis nei 95 proc.”
… ir visiems kantriai aiškinsiu, kas yra perlai
hehe su tokiom rinkinem kampanijom galima sakyt be kovos modero postas laimtes butu
o siaip…kodel gi ne
?
Nsusivyliau “aktyviais” klubo nariais ir t.t.
nusivylei, nes nesisiūlo patys, ar todėl,kad kitų nepasiūlo?
isvis aktyvumas labai mazas… Kad man paciam norisi eiti is cia, kad nera kazkokio susikalbejimo…
va, gražiausia, klubo statusą pasiekėm, o moderatorių naujų ne tik kad neatsiranda bet ir seni baigia išsilakstyt
tai jau tikrai wietoj to kad bandyt sprest problema, AISQ lengwiau sakyt “aj , wisais nusivyliau, jus visi lievi
, todel ir bukit sau, iseisiu” kazkaip nznau…
na trūksta diskusijos dažnai čia užeinu bet diskusijos pasigendu reikia modero aktyvisto
kokio modero? Manai kad tin bangoje as turiu reikalu ir problemu? Kokios diskucijos pasigendi? Mielai prisijungciau jei ko nors reikia ir galiu is savo puses duoti…
tu auksini malacius tempi šitą klubą nieko nesakau naujienų paieškai padabnesnių šiaip ir 2-jų čia pakanka prie tokio aktyvumo trūksta gal įdomiosios mokslo dalies teorijų hipotezių sensacijų žinoma šių dalykų www. lietuvių kalba ne tiek jau daug o man pačiam pvz tingisi versti ką nors iš kitos kalbos jei žinau kad nelabai kas čia ir skaitys
Fariziejas, visu pirma nesu as tam tikros strities specas, kaip Rogeris Antra, as dirbu diena ir mokausi vakare. Manai kad trecia vieta turi buti banga? Asmeninis gyvenimas, taciau as nesistengiu uzmirsti si kluba ar pirmiau ateiti pasiziureti kas cia darosi, o ne kitur. Del moderu aktyvumo, tai Vycka_Sco jau nebeturi laiko skirti moderavimui, tai ir jis nori pakeisti kitu.
aktyvistai jūs aktyvistai… kodėl tik moderai turi palaikyti dvasia ir temti?