Moderatoriaus rinkimai

Moderatoriaus rinkimai

Kandidatai: 1. Rogeris 2. lojantis_kacius 3. Taikos_Balandis

ai2tis tinka Gerai Cha cha

Vienas kandidatas, ne kandidatas NeGal yra norinciu ? Nekaltas

aš noriu Cha cha Drovus

Stai ir du kandidatai jau yra Šypsena

aš irgi noriu bur moderas !!! noriu noriu noriu tiek to, juokauju Cha cha anoks cia dziaugsmas ieskot prie ko prisikiabint temose Cha cha nors but idomu pabandyt Nekaltaskokie cia gali but rinkimai? ne į seimą, agitaciju nera Liūdnaskas labiau nori, tas tegu ir buna, o po to jau skusimes, jei ka Juokiasi

o be pikto priekabiavimo ir temų rakinėjimo ką dar daryti reikia? Cha chaTaikos_Balandi, o gal vertėtų pradėt agitacinę kampaniją? “Aš nerakinsiu temų, būsiu vienodai geranoriškas visų atžvilgiu, diskutuosime, kol rasime abiems pusėms priimtiną temos pavadinimą, ne tik nurodysiu, kur ieškoti referatų,nepatyrusiam žmogui juos surasiu, bet ir visiems pageidaujantiems juos parašysiu. Iki kitų metų pavasario visi klubo nariai studijų knygelėse turės ne mažesnį pažymių vidurkį nei 9, o abiturientų egzaminų rezultatų vidurkis bus ne mažesnis nei 95 proc.” Cha cha

… ir visiems kantriai aiškinsiu, kas yra perlai Juokiasi

hehe Šypsena su tokiom rinkinem kampanijom galima sakyt be kovos modero postas laimtes butu Girtas Cha chao siaip…kodel gi ne Šypsena?

Nsusivyliau “aktyviais” klubo nariais ir t.t.

nusivylei, nes nesisiūlo patys, ar todėl,kad kitų nepasiūlo?

isvis aktyvumas labai mazas… Kad man paciam norisi eiti is cia, kad nera kazkokio susikalbejimo…

va, gražiausia, klubo statusą pasiekėm, o moderatorių naujų ne tik kad neatsiranda bet ir seni baigia išsilakstyt Nekaltas

tai jau tikrai Taipwietoj to kad bandyt sprest problema, AISQ lengwiau sakyt “aj , wisais nusivyliau, jus visi lievi Blogai, todel ir bukit sau, iseisiu” kazkaip nznau… Kiaulė Kietas

na trūksta diskusijos dažnai čia užeinu bet diskusijos pasigendu reikia modero aktyvisto

kokio modero? Manai kad tin bangoje as turiu reikalu ir problemu? Kokios diskucijos pasigendi? Drovus Mielai prisijungciau jei ko nors reikia ir galiu is savo puses duoti… Nekaltas

tu auksini malacius tempi šitą klubą nieko nesakau naujienų paieškai padabnesnių šiaip ir 2-jų čia pakanka prie tokio aktyvumo trūksta gal įdomiosios mokslo dalies teorijų hipotezių sensacijų žinoma šių dalykų www. lietuvių kalba ne tiek jau daug o man pačiam pvz tingisi versti ką nors iš kitos kalbos jei žinau kad nelabai kas čia ir skaitys Nekaltas

Fariziejas, visu pirma nesu as tam tikros strities specas, kaip Rogeris ŠypsenaAntra, as dirbu diena ir mokausi vakare. Manai kad trecia vieta turi buti banga? Asmeninis gyvenimas, taciau as nesistengiu uzmirsti si kluba ar pirmiau ateiti pasiziureti kas cia darosi, o ne kitur. Del moderu aktyvumo, tai Vycka_Sco jau nebeturi laiko skirti moderavimui, tai ir jis nori pakeisti kitu.

aktyvistai jūs aktyvistai… kodėl tik moderai turi palaikyti dvasia ir temti? Nekaltas