moderatoriai - silta patapo?

moderatoriai - silta patapo?

kazkaip labai jau populiarios temos susijusios su moderatoriais… visi tik balsuoja, visi tik siulo, kritikuoja ir bla bla bla… nors veliau padaroma, taip kaip norima… cia kas, kokia manija uzpludo bamgiecius?

kaip supratau, moderatoriai liko…Aš nekaltas?

tai gerai, kad Tu ka nors cia dar supratai!

… tu čia… nesupratau.Cha chaNe

… as cia… ir nesupratau.

Na taip ir yra, kaip sakai. Gerai pastebėta.

gal ir neblogai pastebeta, bet dabar isitikinau, kad nedirba tie moderatoriai visai… paskutiniu metu mano visos temos ne i tema kazkaip papuolusios… ir nei vienos jie neistrina Cha cha anksciau jau su pirmais gaidziais visos butu dingusios, o dabar Cha cha Cha cha daryk ka ir kaip nori Šypsena kaip sakoma, galim nueit net i teises - politikos foruma ir galima pablevyzgoti apie oraŠypsena ir tai reiks: teise - politikaCha cha
skaitosi moderatoriai… na, jei uzstebes sia ziniute, tai gal prabus Liežuvis

Matai kame reikalas,- šiame forume yra gan demokratiški moderatoriai ir jau bereikalo tikrai netrins… Ir kai kuriuose kituose forumuose ar klubuose yra demokratiškesnių moderatorių… Todėl aš čia neauklėju moderatorių… Kiti moderatoriai gerai mato, kokią kovą aš ten vedu IT klube už DEMOKRATIJĄ, tai daro išvadas šiokias tokias. Nelaukia, kol aš ten užsuksiu… Mirkt

hmmm Aš nekaltas

hmmm…
idomi cia pas jumi diskusi!
tik apie ka jus cia? Cha cha

gali susidaryti vaizdas, kad moderatoriai (tikrai ne visi) labiau susirupine savo galiu stiprinimu, nei savo pareigomis!!!

pritariu! o tai ir yra blogiausia…

artejam prie diktatorisko valdymo! Cha cha

Na bet cia juk ir yra forumas "Apie viska" … Jei uzhsimanai apie ora pakalbet - tavo teise… Aš nekaltas

O vat kokiam IT - ne apie orus blevyzgot juk… Aš nekaltas Ar klystu, Nemuno vingi? Cha cha

Gal butu galima tiksliau del "teises ir politikos" forumo?

mieloji, ten buvo tik pvz.
vienu zodziu, jus moderatoriai nieko gero nedarot. vieni per kitu galvas lipat ir taskas Cha cha Cha cha ir labai gerai tai atrodo Cha cha Gerai

tada, brangioji, paprasyciau pateikti konkretesniu pavyzdziuMirkt

Aha, man irgi butu idomu pamatyt, ta per galvas laipiojimaAš nekaltas idomus reginys gautusiAš nekaltas gal gali linka numest?

Nenorekit, kad Mamutas per galvas pradetu laipiot… Cha cha

Tokiu atveju, tektu itin patvariais salmais apsirupintLiežuvisCha chaCha cha