moderatoriai - silta patapo?
kazkaip labai jau populiarios temos susijusios su moderatoriais… visi tik balsuoja, visi tik siulo, kritikuoja ir bla bla bla… nors veliau padaroma, taip kaip norima… cia kas, kokia manija uzpludo bamgiecius?
kaip supratau, moderatoriai liko…?
tai gerai, kad Tu ka nors cia dar supratai!
… tu čia… nesupratau.
… as cia… ir nesupratau.
self_murderer_(braskel) rašė:
kazkaip labai jau populiarios temos susijusios su moderatoriais… visi tik balsuoja, visi tik siulo, kritikuoja ir bla bla bla… nors veliau padaroma, taip kaip norima… cia kas, kokia manija uzpludo bamgiecius?
Na taip ir yra, kaip sakai. Gerai pastebėta.
gal ir neblogai pastebeta, bet dabar isitikinau, kad nedirba tie moderatoriai visai… paskutiniu metu mano visos temos ne i tema kazkaip papuolusios… ir nei vienos jie neistrina anksciau jau su pirmais gaidziais visos butu dingusios, o dabar
daryk ka ir kaip nori
kaip sakoma, galim nueit net i teises - politikos foruma ir galima pablevyzgoti apie ora
ir tai reiks: teise - politika
skaitosi moderatoriai… na, jei uzstebes sia ziniute, tai gal prabus
gal ir neblogai pastebeta, bet dabar isitikinau, kad nedirba tie moderatoriai visai… paskutiniu metu mano visos temos ne i tema kazkaip papuolusios… ir nei vienos jie neistrinaanksciau jau su pirmais gaidziais visos butu dingusios, o dabar
![]()
daryk ka ir kaip nori
kaip sakoma, galim nueit net i teises - politikos foruma ir galima pablevyzgoti apie ora
Matai kame reikalas,- šiame forume yra gan demokratiški moderatoriai ir jau bereikalo tikrai netrins… Ir kai kuriuose kituose forumuose ar klubuose yra demokratiškesnių moderatorių… Todėl aš čia neauklėju moderatorių… Kiti moderatoriai gerai mato, kokią kovą aš ten vedu IT klube už DEMOKRATIJĄ, tai daro išvadas šiokias tokias. Nelaukia, kol aš ten užsuksiu…
hmmm
hmmm…
idomi cia pas jumi diskusi!
tik apie ka jus cia?
gali susidaryti vaizdas, kad moderatoriai (tikrai ne visi) labiau susirupine savo galiu stiprinimu, nei savo pareigomis!!!
sA†Ana rašė:
gali susidaryti vaizdas, kad moderatoriai (tikrai ne visi) labiau susirupine savo galiu stiprinimu, nei savo pareigomis!!!
pritariu! o tai ir yra blogiausia…
artejam prie diktatorisko valdymo!
Na bet cia juk ir yra forumas "Apie viska" … Jei uzhsimanai apie ora pakalbet - tavo teise…
O vat kokiam IT - ne apie orus blevyzgot juk… Ar klystu, Nemuno vingi?
Gal butu galima tiksliau del "teises ir politikos" forumo?
gal ir neblogai pastebeta, bet dabar isitikinau, kad nedirba tie moderatoriai visai… paskutiniu metu mano visos temos ne i tema kazkaip papuolusios… ir nei vienos jie neistrinaanksciau jau su pirmais gaidziais visos butu dingusios, o dabar
![]()
daryk ka ir kaip nori
mieloji, ten buvo tik pvz.
vienu zodziu, jus moderatoriai nieko gero nedarot. vieni per kitu galvas lipat ir taskas
ir labai gerai tai atrodo
tada, brangioji, paprasyciau pateikti konkretesniu pavyzdziu
Aha, man irgi butu idomu pamatyt, ta per galvas laipiojima idomus reginys gautusi
gal gali linka numest?
vienu zodziu, jus moderatoriai nieko gero nedarot. vieni per kitu galvas lipat ir taskas![]()
![]()
Sunnylt rašė:
tada, brangioji, paprasyciau pateikti konkretesniu pavyzdziuAha, man irgi butu idomu pamatyt, ta per galvas laipiojima
idomus reginys gautusi
gal gali linka numest?
vienu zodziu, jus moderatoriai nieko gero nedarot. vieni per kitu galvas lipat ir taskas![]()
![]()
Nenorekit, kad Mamutas per galvas pradetu laipiot…
Tokiu atveju, tektu itin patvariais salmais apsirupint
Mamutas rašė:
Nenorekit, kad Mamutas per galvas pradetu laipiot…