Modemo Sharinimas, tinklo idiegimas

Modemo Sharinimas, tinklo idiegimas

Laba diena,

Pasijungiau interneta Tako Zona1 ir noriu dalintis su kitais (zinau, kad letas bus greitis, bet visgi pigiau). Statysiu serva (kadangi linux-nemoku), tai bus Windows 2000 arba Windows Server 2003), Tam serve bus modemas i kuri ateis laidas nuo telefono linijos ir tinklo korta is kurios laidas ais i switcha, o kiti nuo swičo pasijunks per tinklo kabeli. 

Kaip man padaryti, kad modemas i kuro ateina ineternetas sharintu tinklo kortai, kad galetu internetu naudotis LAN esantis useriai. (kaip tai sukonfiguruoti Win2000 ar Win Server 2003).

Nuimk šiukšles iš temos pavadinimo
Moderatorius

O ka ant Dsl nesurenkat?
Dar negirdeta servas ant dialupo.

Kad vienam stabdo, o tu dar su kitais dalinsiesApakęs Banga atidarines po 5 min, jei visi kartu naudosit Šypsena

pritariu, tikra onanizmas gaunasi. veskitės DSL, kad ir kokios Infostruktūros, nebrangiai gausis kai keliese pasidalinsite. Beje jie iš karto rooteri duoda su 4 išėjimais.

pas mane DSL nera galimybiu isivesti. Taigi kas gali padeti mano klausimu…Kaip reikia konfiguruoti koki softa naudoti ir t.t

Jei yra paprasta tel linija…bent jau Takas ID tiktu geriau Šypsena

Tai gal pas tave galima irengti INTERNETO TINKLO PASLAUGA?
Gauni 64 kbps ISDN linija uz 118 lt.
Kol pas mus DSLui nebuvo techniniu galimibiu mes penkese dalynomes.
Ejo normaliai.
http://www.telecom.lt/index.php?show_content_id=885

paprastos telefono linijos ID-internetui neuztenka. Reikia kad butu mano kaime dsl iranga, o taip nebus nes iki miesto 24km,m kas tau statis kas 5km stoteles…

Taigi geriau ziurekit i mano klausima ir padekite man…

Takas ID taip pat naudoja DSL technologija.

to bes: Gal gali papasakoti kaip jus dalinotes kaip ten viskas buvo su iranga kaip reikia jungti ir t.t. labai buciau tau dekingas uz informacija…

Paskambink i telekoma ir paklaus ar imanoma tavo numeriui irengti sia paslauga.
Pajungimas panasus kaip dsl .
Gauni modema ir sujungi ji su kompu per tinklo plokste.
Dalinau per hardvarini routeriuka.
Bet galima dalinti ir kaip dsl,pasharinti arba uzkurti serva.
O kokybe buvo visai pakenciama,nors greitis tik 64 kbps.

Ar gali tiksliau papasakoti kaip tai daryti ? Ir ar butinas tam dalykui routeris ? pas mane Ericsson hm210dp dsl modemas. Mano internetas Takas ID. Odsl tai nuo rugsejo jungsiu.

Tavo ID ir yra DSLas rasi 1000 temu apie jo dalinima.

Jokio softo nereikia. Susikonfigūruoji dial-up prisijungimą, per properties uždedi varnelę share dial-up connection, jei nori, persižiūri kitas nuostatas. Toliau viskas susitvarkys, kai chebra, jei nustatytas dinaminis adresų gavimas, perkraus savo kompus

Pasileisk network setup wizard ir jis daug beveik viska turetu sutvarkyti. Tik paskui reikes pazymeti, kad nori sharinti interneta, o kai viskas veiks galesi po biski bandyt konfigint, kad butu geriau.