Mobilieji Telefonai SNARGLIU RANKOSE !!!
Siajs lajkajs nenuostabu, kad kievienas paauglys turi mobiluji telefona.Pries pora dienu ejnan centriniu bulwaru pamachiaw ~10-eti vajka zajdzianti su nokia3200 - vienas ish naujausiu modeliu, jame yra bevejk viskas.Ta prasme geras telefonas ir tiek…tuoj metu apeme labaj didelis noras atimti ta telefona, nes pagalvojaw, kad kam desimtmechiaw tox telefonas zajdzia ir tiek…na bet geraj , kad susilajkiaw… ) Mano manimuj vaikam iki 12m. telefonaj yra tiesiog nerejkalingi. Nuo 13m. prasideda sms`esavimaj mergaitem(arba berniukam). o jaw nuo 15m. telefonaj rejkalingi kajp susisiekimo priemone ir taj yra rejkalinga… Ir taip ash sugalvojaw AKCIJA : Nudauzk wajka gauk mobileka ! Akcija Vyks iki neribota lajka. Jei visi isitrauksim i akcija grejt pamatysim pokichius…
Siau bas
Nu tai žinoma nenuostabu, kad mobilūs tel. jau pradinukų kišenėse cypsi. Man tai šiaip vienodai šviečia, bet aš tokio amžiaus vaikui nepirkčiau tel, ir tuolab visiškai naujo… Jam tik dėl kokių žaidimų reikia ir viskas.
Sutinku su tawo nuomone,kad iki 15 metų mobilus paauglems yra kaip pramoga,o toliau susisiekimo priemonė.Nu bet akcijoj tawo nedalywausiu gal…
Atsimenu, prieš kokius 5 metus, kai mobiliakai dar nebuvo tokie populiarūs, nevarėm su drauge į masinį renginį. Atsisėdom ant kėdžių, o scenoje vyko kažkokie apdovanojimai. Ir šalia mūsų atsisėdo toks mažas vaikiukas, rankose laikė tokią knygutę pavadinimu “Nuspalvink”. Na mes neturėjom ką veikti, tai ėmėm šaipytis iš tos knygutės. Ir staiga žiūrim: vaikiukas taip solidžiai iš švarkelio vidinės kišenės išsitraukia mobilų ir atsiliepia. Mes iškart užsičiaupėm…
Pirma kertu tave ir atemu mobilu
10meciai dar nieko tokio. Man smagu paziuret kai net i mokykla dar nepradeje eiti pypliai turi mobilius. Taipogi ne pacio seniausio modelio. Pashneka tai nebent su tevais ar giminem. Vaizdelis juoka kelia
as uz! nu aisku jei pas ji geras telefas… neapsimoka leva atiminet kazkaip…
geras čia;DDDDD
Prikolnai atrodo, bet kartais tai nebuna pramoga vaikam sakykim jei vaikas lanko koki bureli ir dabar patogiausia jam susisiekimo priemone su tevais yra mobilus telefonai, jei jau yra toks dalykas kodel jo nepanaudoti teisingai
beto jei kisene leidzia kodel ir nenupirkus gero telefono
man tai ilgai reikejo prasyti kad gauciau ta nokia 3200
Jo man irgi patiko…
kaip lopiskai atrodo, kai kas 3minutes maigo ir maigo savo “debiliaka” kox snarglys. Brangiausias daiktas…su juo ash “jau krootas”
o tai pas mane mokykloj pirmokas maciau su telefonu vaiksto…
O pzdc…gal pavydas paeme Kad berniukas turi norma telefoniuka
o man netrukdo kad jie turi telefonus
Tau ryshkiai NEGERA pati 10ties turejau mobiliaka ir is manes ateme tokie patys kajp tu
o seip tai tu negali ziunot kam tam vajkui mobiliakas… o gal mamyte dave vienai dienai nes labai reikejo susiekt
nezinai tai ir akciju tokiu neskelbk nes tuoj pries tave sita akcija nusisuks
Nekartą mačiau pradinukus rankose su spalvotais telefais Nu ir tegul turi, negi gaila.
~
tegu turi cia tevu reikalas pirkti jiem mobilekus ar ne
ash kalbu apie dauguma, o ne apie atsitiktinius vienetinius atvejus.