Mmc kortos atrakinimas
Yra mmc korta nuo nokia 6600, kaip ja atrakint kad tiktu 3650? Pc bei isorini card readeri turiu.
o kodel ji netinka? turbut del passwordo? Jei taip tai ir man panasios problemos sprendimo reikia… pries perrasant 3650 softa nenuemiau MMC passswordo ir dabar jis nebetinka, nors vedu tikrai gera… ir sios problemos neissprendziau
o kaip nuimt saugos koda nokia 3650 jei jo nezinai? man esme yra suformatuot pati telefona bet kai noriu tai padaryt praso saugos kodo ir negaliu nieko padaryt.
TIk pilnai perrasius programa, o korta irgi imanoma suformatuoti per kompa su tam tikra iranga, ir man atrodo tada turetu nusiimt tie visi kodai ir t.t.
Tai va kaip tik ir reikia man softo, kad ta korta nuformatint… Juk Nokia nekurs naujo formato, ten paprasta MMC korta, tik reikia progses su kuria ja nuformatint, kaip sakiau card readeri turiu…
Ko gero neiseis. Nes dedant pass ant mmc turbut kazkas papildomai irasoma i telefona (kitaip ir but negali, nes kaskart ivedineti pass nereik). O perrasius tel softa arba netgi ji (pati tel) suformatavus (atstacius visa tel i toki, koki pagamino) mmc, kuri buvo su nenuimtu pass, nebeveikia, net vedant gera pass. Tai manau tuo labiau netiks kitam telefonui. Bet manau padetu jei ta mmc idetum i tel su kuriuo uzdetas pass ir ji nuimtum, aisku jei yra galimybe ji suzinot ir jei to seno tel roftas neliestas. Kitavertus- akivaizdu, jog tas pass uzdejimas kazkaip glaudziai susijes su nokia (tikrai cia tas pass toks kreivas nepanasus i mmc standarta) todel, kaip ir sake no-fear, greiciausiai padetu kortos formatavimas su kortu skaitytuvu.
Ups, nepamaciau kad turi readeri tai biskiuka i pievas prirasiau. Na bet gal kam kitam pravers
zhee: o tai Tu nebandei su card readeriu formatuot ar kanors panasaus? Nes kiek sia problema sprendi jau senai
Pabandyciau, bet niekas is pazistamu neturi readerio. O ji pirkt dar neturint bent 128 MB mmc manau kolkas neverta…