MKV konvertavimas i kita video formata!
Gal kas zinote kaip konvertuoti ir ka naudojant?Zynau,kad tokio konverterio nera,radau viena video kur rodoma kaip ten daroma http://youtube.com/watch?v=YuNIrzLdWDM bet ant galo man nepavyko sukonvertuoti.
paieška užmiršai pasinaudot…
Su Dr.Divx konvertuojasi. Gausi kokybišką 4x suliesėjusį filmą.
Paieska naudojau ir nieko neradau.Bandau dabar su sia programa konvertuoti ziuresim kas gausis.
Konvertuojant ismete lentele close programa kame gali buti problema?
paprastai problema ir būna aprašyta klaidos pranešime…
o paieška naudotis irgi nemoki…
http://www.biteplius.lt/lt/sh.find?pattern=mkv&sbm.x=0&sbm.y=0&filter=
224.461
Atsiunciau kita programos versija ir iskonvertavo,bet gautas video apverstas aukstyn kojom ir dingo vertimas(subtitrai) tai man labai blogai,nes netikiu jog yra tokia programa,kad viska gera isukonvertuotu is mkv is karto.O gal zinote programa kuri sujungia avi+garsa+subtitrus?Nes is mkv padaryt avi moku isemus garsa ir subtitrus tereikia juos sujungti kokiu nors budu.
[quote]alsta rašė:
Su Dr.Divx konvertuojasi. Gausi kokybišką 4x suliesėjusį filmą.
[/quote]
Kaip tai kokybišką ir 4x suliesėjusį? O jeigu į MKV sukištas tas pats DivX video - kaip tu jį suspausi 4x, kad kokybė išliktų…
[quote]Ramkis rašė:
Atsiunciau kita programos versija ir iskonvertavo,bet gautas video apverstas aukstyn kojom ir dingo vertimas(subtitrai) tai man labai blogai,nes netikiu jog yra tokia programa,kad viska gera isukonvertuotu is mkv is karto.O gal zinote programa kuri sujungia avi+garsa+subtitrus?Nes is mkv padaryt avi moku isemus garsa ir subtitrus tereikia juos sujungti kokiu nors budu.
[/quote]
Aš naudoju VirtualDubMod. Tiek MKV vidurių krapštymui (pasižiūrėjimui, kokio formato video, garsas, subtitrai yra viduje), tiek apjungimui į kitą konteinerio formatą (pvz., AVI). Tiesa, į AVI ne viską galima sukišti (pvz., su OGG vorbis formato garsu jis nedraugauja, yra ir kitokių apribojimų … tuomet tenka dar atskirai konvertuoti, pvz., video ar garsą). Žodžiu, didelė dalis susiveda į tai, ar reikės dar atskirai perspausti video ir audio, ar tiesiog juos užsaugosi į AVI neperspaustus.
P.S. Kas dėl subtitrų - nepamenu, kaip ten jie su AVI draugauja? Gal geriau standartiškai daryti - pagaminti SRT failiuką, pavadinti tuo pačiu pavadinimu, kaip AVI failas, ir įdėti į tą pačią direktoriją. Supranta ir daugelis software’inių plejerių, ir DivX palaikančių stacionarinių …
Tuo adresu youtube ir rodo kaip su virtual dub mod viska sujungia,bet man ant galo nesigavo niekas.
Jau suzynojau kaip padaryti is mkv i kite formata tam reikia programu mkv toolnix(isgauti failus is mkv konteinerio),avc2avi_gui(perkonvertuoti avi konteineri),MediaInfo(nustatyti mkv video bitare),Avisynth(skripto sudarymui),Yamb(sujungti video su garsu),megui(isgauti video is scripto),WinAVI Video Converter(perkonvertuoti gauta avi formata),MOVAVI VideoSuite(konvertuoti i reikiama formata ir reikiamam perziurejimui) ir visas reikia naudotis darbo nera daug,bet konvertavimas uztrunka apie 2val gal ir daugiau,bet verta tiek laiko sugaisti jei yra labai svarbu.Taigi konvertuoti nera taip jau ir paprasta kaip galvojama.
Kaip tai kokybišką ir 4x suliesėjusį? O jeigu į MKV sukištas tas pats DivX video - kaip tu jį suspausi 4x, kad kokybė išliktų…
[/quote]
MKV negali būti divx, nes ten matroska formatas.
Man pavyko iš pirmo mėginimo. Nepatariu eksperimentuoti su dideliais filmais, reikia treilerio.
Logika tokia, kad mkv būna HDTV. Ir man jį rodo, bet stabdo. Po konvertavimo kokybė pasidaro normali ir rodo tinkamai.
Beje gal visai nebūtina konvertuoti, nes matroska yra k-lite codec pake. O mkv dar rodo FFDshow