Mitsubishi M900

Mitsubishi M900

Network GSM 900 / GSM 1800 Announced 2004, 3Q Status Coming Soon Size Dimensions 105 x 49 x 23 mm, 93 cc Weight 115 g Display Type TFT, 256K colors Size 240 x 320 pixels - Second external display (120 x 160 pixels), 65K colors Vibration In phone - Polyphonic ringtones - Downloadable applications, games, logos and ringtones Memory Numbers in phone 1000 Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls - mini-SD card slot Features GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots) Data speed 32 - 48 kbps Messaging SMS, MMS, Email Clock Yes Alarm Yes Infrared port Yes Games Yes Colors - Build-in digital camera 2MP (1200 x 1600 pixels) with video - Java MIDP 2.0 - i-Mode - MP3 player - WAP 2.0 - T9 - Organizer - Photo album/editor

na tikrai telefonas skirtas zhmonems megstantiems fotografuoti telefonu ir nuotrauku tureti tikrai daug ir geros kokybes Mirkt

cool ;]

krutas telefonas (vien del 2mpix), bet man nelabai patinka raskladuskes Nekaltas

va gavau tevas is korejos atveze man toki… bet man tokio nereik… parduot galiu uz 1000 LT jai kas norit rasykit [email protected]

na visai nieko

ekranas mp3 playeris ir dar kai kurie navarotai gerai bet *velniop*j ta kamera tai nivrubajus Šypsena Hexa jei tau krutas del kameros tai as tave uzjauciu Cha cha

ne taip pasakiau… turejau galvoj, kad krutas ne vien del kameros, o kadangi vien paziurejus kad tokia kamera turi matosi kad krutas telefonas Laimingas

nu bet matai mitsubishi afrug ten kokybe xujavata bus Cha cha spalvos ar dar kas Šypsena

jus paziurekit kokios fotkes *****os su 1 arba 1.3 Mpix kamerom tai ce is viso bus vaizdas sulietas jauciu

Privet. Skazite, pozaluista, a gde mozno bilo bin v Litve kupit etot telefon?