Mirsta gelyte
del susiklosciusiu aplinkybiu gele nebuvo laistoma pora savaiciu ir aisku nuvyto
Pavadinimo nezinau, bet pagal forma primena zole. Lapai dar zali tik pavyte.
Jau savaite laistau ir ji vis neatsitiesia.
Gal kas parsit kaip geriau gaivinti?
Žiūrint kaip stipriai nuvytusi, kartais pakanka palieti vandeniu ir atsigauna , gal dar reikia palaukt. Blogiausiu atveju, jei jau neatsigauna, naudoju trašas, o jei ir tai nepadeda tuomet apverkiu ir išmetu lauk
na as aki savo kaktusu nelaistau, tai jie nenudziuna hehe
[quote] Kinologe rašė:
na as aki savo kaktusu nelaistau, tai jie nenudziuna hehe
[/quote]
O reikėtų nors retkarčiais palaistyti…nes paskui rašysi naują tema “Help, nudžiūvo mano kaktusai…”
O reikėtų nors retkarčiais palaistyti…nes paskui rašysi naują tema "Help, nudžiūvo mano kaktusai…"
[/quote]
O jei rimtai, ka reiktu daryti, jei nudziutu mano kaktusas?
[quote] Kinologe rašė:
O jei rimtai, ka reiktu daryti, jei nudziutu mano kaktusas?
[/quote]
Tuomet reikėtu smarkiai apgailestauti kad jo nelaistei, o jei rimtai
savo kaktusą aš palaistau, bet retkarčiais ir dar palepinu jį trašomis štai ir viskas…gyvena jis ir dar nesiruošia džiūti
Tuomet reikėtu smarkiai apgailestauti kad jo nelaistei, o jei rimtai
savo kaktusą aš palaistau, bet retkarčiais ir dar palepinu jį trašomis štai ir viskas…gyvena jis ir dar nesiruošia džiūti
[/quote]
Nu jei ne mano baba, tada jau apgailestauciau kad nelaistau
[quote]na as aki savo kaktusu nelaistau, tai jie nenudziuna hehe
[/quote]
tada darom pataisyma:
[quote]na mano baba savo kaktusu nelaisto, tai jie nenudziuna hehe
[/quote]
Va tep va…
ish savo menkos patirties apie geliu auginima galechiau pasakyti, kad jau post factum
Uzpilk wandens…nepagailek
visiems atsakiusiems aciu.
Vandens uzpyliau, nepagailejau Dabar bijau kad saknys nesuputu
Dar nukarpiau prasciausiai atrodancius lapus. Ziuresim kas gausis…
na nemanau kad daug vandens reikejo tavo gelei a.t.a. nes ziema, daug vandens, supus
Nu vienintelis budas gausiai palaistyti bet nepersistengti, kas per daug tas nesveika, nes ir saknys turi kvepuoti, taciau jokiu budu netresk, nes tada tikrai gele zus, augalui, kuris nuvyto nuo dregmes trukumo kenkia trasos, kadangi tuo budu kada augalas nuvytes, jo osmosinis slegis mazas ir patresus susidarus didelis elekrtolitu kiekis, taip pat medziagu koncentracijos gradientas ir augalas zus nuo padidejusio slegio gradiento, jis nebegales isiurbti vandens
laukiu…gal kai kurios sakeles pradejo tiestis
[quote]laukiu…gal kai kurios sakeles pradejo tiestis
[/quote]
Aha , laukiam ir mes
na va. liko 3 lapeliai. Is ju 2 visai nupiepe
Viltis mirsta paskutine
O gal isigyk naija Ja taip pat pamilsi… Tik jau busi pasimokes
Gal trasas reikia pakeisti.O siaip nereikia laistyti labai daug.Kas antra ar trecia diena .Mano gelytes labai puikiai laikosi
.Linkiu tavo gelytei greiciau pasveikti