mirksi dyzelio pakaitinimo zvakiu lempute?

mirksi dyzelio pakaitinimo zvakiu lempute?

vaziuojant ijungus artimas-tolimas shviesas pradeda mirkseti pasildimo lempute(Golf),ijungus dar daugiau priboru ,ji beveik pastovei dega ,daugiau uzgazinus-prigesta.-kame shaknys?ar kai ji dega tai tipo ir zvakes kaitina?o gal neimti i plaucius?ishiungus shviesas viskas normalei…

Kai ji dega, pasimatuok srove ar ateina i zvakes, tada jau zinosi nuo kur pradeti problemos ieskoti

Imi testeri ir matuoji… zvakes. greiciausiai fiskese trumpina…

abu ta pacia minute parashem Šypsena

Nežinau kaip golpe , bet uošvio mitsubishi lancer’y lygiai taip buvo prieš generatoriaus mirtį…Ir į žvakes ytampa nepasiduodavo,tiesiog tas valdymo blokas kažkaip susijęs su generatorium…Ir dar taip vos-vos švietė lempa “vanduo saliarkos filtre”.Po generatoriaus sutvarkymo visos nesamonės dingo…

Man nesenai buvo. Vaziuojant ijungtais valytuvais labai ju isijungimo intervalas padidejo. Kita kart isedu vaziuot isijungiu dar ir galini valytuva ir Apakęs veikiant galiniam isijungia ilgos sviesos, avarinis chaotiskai mirksi, ir pucia peciuko ventiliatorius Cha cha Ishjungus nustoja. Pasirodo po ardymu buvau pamirses normaliai priverzt prie kebulo 2 mases laidus salone ŠypsenaTai labai panasu atrodo ir pas tave Nekaltas Gal irgi kur mase prapuolus.

Susirask rele, kuri valdo kaitinimo zvakes. Pas mane pasate tai jos kisasi i kistukus salia saugikliu. Pamegink istraukti ta rele ir vel ikisti. Turetu padeti. Jei ne - galbut reiks pasieskoti naujos reles.

man irgi nesa kadgriciause rele.o pamatuoti ar i zvakes pareina sunkoka nes ne pastovei taip buna

ir kas padeda ??? kiba ta rele daug proto turi, kad ja nuresetint reikia ???greiciausiai ,kad pas ji masinis laidas kur nors atsipalaidaves, ar nupuves, jei kas ardet auto pravodke, turbut matet kad daugelis masiniu laidu susujungia i viena ir tas vienas sukasi prie kebulo, jei su kebulu mases geros nera, pradeda durniuot visi kiti el prietaisai Nekaltas

pabandyk paziuret dar ar generattoriaus visi laidai tvarkingai sujungti ir kaip pats generatoriaus prisukimas prie motoro, buna ,kad pas golf generatorius mases geros negauna Nekaltas

atcukau visur kur ti imanoma prieiti mase papuciau su WD ir vel prisukau,stepselius irgi kur tik eina rudas laidas istraukiau papuciau ir vel sumoviau.dabar viskas ok Geraibaigesi bedos Labas