Mirkcioja temperaturos lempute

Mirkcioja temperaturos lempute

tai va, problema toka, ryte uzsikuriu masina, aisku lauke minusine temperatura ir pradeda mirkcioti variklio temperaturos lempute. o juk variklis dar saltas, o ji turi uzsidegti kai temperatura per auksta. kazkiek pasivazinejus ir uzgesinus varikli ji uzgesta. va pavyzdziui siandien pravaziavus apie 50 km ji jau nebemirkciojo. Ir taip ne visada buna, kartais taip uzeina. gal kas zinot kaip issprest sia problema? masina Seat toledo 92, pasato variklis eina. aciu.

Jei mirksi vadinasi veikia Juokiasi

jei neturi ka pasakyti tai eik miegot. jau velu.

Na buvo vienam mano pasate ir mirksedavo ziema ar vasara tai buvo lyg ir susikruses temperaturos dacikas Mirktuzsuk pas elektrikus tau tikrai uz dyka pasakys kas yra!

beje temperaturos daviklis yra pakeistas (tas melynas) ir mikcioja kai pasala ir kai i garaza neivarau. kur dar galetu buti beda? nes kazkas negerai ir ant salto variklio prastai dirba, nesinori diagnostokos daryt, vis delto tai kainuoja.

jai prastai saltas dirba tai ne del lemputes, sakau uzlek i garaziukus pas bet koki elektrika paklausk manau ,na bent man nesyki pasake pataria ka daryti ir uz tai ne cento nepaeme, nes cia galima spelioti iki ryto o tolko jokio!

na zinau kad ne del lemputes, bet gal susije. na siaip gerai garaziukai, zinau kur del variklio ar vaziuokles puikiai pataria, bet va su elektra tai neisivaizduoju Pavargęs niu teks ieskoti. siaip gal kas zino, gal kokie kontaktai Pavargęs

Pas mane ta pati auto ir buna karts nuo karto taip pat kaip ir tau, tai as dapilu antifryzo ir slangas pamynkau kad biski jis prasivaiksciotu ir viskas Šypsena

aciu uz patarima. pabandysiu ir pas save Laimingas

angeliukas26 >> stai kazka ir isburem, o sakei kad beprasmiska cia spelioti.