mIRC sedi kas?
daugelis zmoniu sako kad mIRC sedi tik zmones,kurie turi keblumu su bendravimu.70% jaunimo sedi mIRC o 30% jaunimo mano,kad tai yra laiko svaistimas.o kaip jus manot?
siaip nemanau kad visi kurie sedi mIRC turi kazkokiu bendravimo ar dar kokiu problemu… na aisku visokiu yra…
o siaip as pati karts nuo karto ten uzsuku… galima susirasti nauju draugu ir pan…
,siaip,pats esu visai naujas interneto paslaugu vartotojas,ispradziu sededavau mirce,bet po to kazkodel mane pritrauke forumai,dabar i chatus nueinu pabazarint,tik tada kai visi bangieciai miega,ir nera su kuo padiskutuot
,gal ir yra tiesos del bendravimu sutrikimu
,man nemaiso,tegu mokinasi bendraut,jei turi tokiu bedu
Mircas yra geras dalykas galima susirasti daug geru draugu ir ten neinama vien del to kad turi problemu del bendravimoar panasei tiesiog fainai susipazinti su naujais zmonem As mirce kiekviena diena sedziu po kokias 3h (mazdaug) kai reikia eiti i sule,o va dabar pvz sergu ir ten praleidziu daugiau laiko nes ten idomu ir nereikia eiti pavizdziui pas drauge kad pasikalbetum ar skambinti gali mirce pasikalbeti taip labiau apsimoka.
ankčiau buvau užkietėjas mircistas bet dabar juk yra BANGA
aga,BANGA
hm… banga ir mircas daugkuom skiriasi nu bet ir banga geras dalykas
ash sedzhiu visur kur tik speju
Saunuole!Taip ir toliau!
na va as irgi taip manau abiem dalykais naudojuosi ir jie vienas kita papildo
ir TIKRAI neturiu bendravimo problemu, tiesiog saltais ziemos vakarasi taip gera prisesti prie kompiuterio ir bendrauti su visu pasauliu
100 metu grazuole
kaip tau besiseka?
Man tai yra puikus budas susisiekti su draugais ir kolegomis
.
Sedi normalus zhmones, tokie kokius kiekviena diena gali ishvysti gatveje ir pan .
Gerai irgi sakaiBet kaikurie sako kad jeigu ten eini ir ilgai buni tipo mircomanija susirgai
Nu as taip pvz nemanau ten einama pakalbet su draugais ir susipazinti su kitais
siaip MIRCas daugeliui zmoniu tiesiog taip pat swarbus kaip ir telefonas…
…jei draugai gywena kitam mieste ir tikrai nera salygu daznau susitikit ir bendraut,o kalbet norisi tai MIRCas-idealu…
Pvz.: as manau kad tie 70% zmoniu, kurie taip sake, yra gyliai nupushe, nes ne velnio nenutuokia, kas yra mirc’as, kas yra bendravimas internetu ir pan.
shaunu,kad abipusis pasiilgimas
butu fainiaj wel papliurpt apie kwepalus ir t.t.
na nzn.nemanau kad ten kazkas turi bendravimo problemu.pati seniau sedejau dazniau,dabar uzsuku maziau.einu i mirka ne tam kad su kazkuo susipazinciau ir pan.paprasciausiai ten shneku su zmonemis,kuriuos jau labai gerai pazistu (su vietiniais) ir t.t.
Mane taiz labai nervina,kad kazkokie pienburniai gali duoti kick’a,blyn man idomu ar jie taip pat moketu spardytis,kai sutikciau as juos gatvej
carolina rašė:
biaurybe , o zinai labai faini kvepalai yra naujoj KristiAnoj
DOLCE&GABANNA as pirkau , jega !!!
[/quote]
xe…butinai uzsuksiu pauostyt
em…gal y soliariuma ejni ?
kazkaip sugalvojau,kad man rejketu va