mIRC sedi kas?

mIRC sedi kas?

daugelis zmoniu sako kad mIRC sedi tik zmones,kurie turi keblumu su bendravimu.70% jaunimo sedi mIRC o 30% jaunimo mano,kad tai yra laiko svaistimas.o kaip jus manot????????????????

siaip nemanau kad visi kurie sedi mIRC turi kazkokiu bendravimo ar dar kokiu problemu…Cha cha na aisku visokiu yra…Cha cha o siaip as pati karts nuo karto ten uzsuku… galima susirasti nauju draugu ir pan…Laimingas

,siaip,pats esu visai naujas interneto paslaugu vartotojasCha cha,ispradziu sededavau mirce,bet po to kazkodel mane pritrauke forumai,dabar i chatus nueinu pabazarint,tik tada kai visi bangieciai miega,ir nera su kuo padiskutuotTaip,gal ir yra tiesos del bendravimu sutrikimuTaip,man nemaiso,tegu mokinasi bendraut,jei turi tokiu bedu

Mircas yra geras dalykas galima susirasti daug geru draugu ir ten neinama vien del to kad turi problemu del bendravimoar panasei tiesiog fainai susipazinti su naujais zmonemTaipTūsasLaimingas As mirce kiekviena diena sedziu po kokias 3h (mazdaug) kai reikia eiti i sule,o va dabar pvz sergu ir ten praleidziu daugiau laiko nes ten idomu ir nereikia eiti pavizdziui pas drauge kad pasikalbetum ar skambinti gali mirce pasikalbeti taip labiau apsimoka.Šypsena

ankčiau buvau užkietėjas mircistas bet dabar juk yra BANGA

aga,BANGA

TaipGeraiTaip

hm… banga ir mircas daugkuom skiriasi nu bet ir banga geras dalykasLaimingas

ash sedzhiu visur kur tik spejuLaimingas Taip Taip Taip Taip

Saunuole!Taip ir toliau!Cha chaTūsas

na va as irgi taip manau Šypsena abiem dalykais naudojuosi ir jie vienas kita papildo Šypsena ir TIKRAI neturiu bendravimo problemu, tiesiog saltais ziemos vakarasi taip gera prisesti prie kompiuterio ir bendrauti su visu pasauliu Šypsena

100 metu grazuoleLūposTaurėGėlė

kaip tau besiseka?Šypsena

Man tai yra puikus budas susisiekti su draugais ir kolegomis Gerai Taip.
Sedi normalus zhmones, tokie kokius kiekviena diena gali ishvysti gatveje ir pan Taip.

Gerai irgi sakaiLaimingasBet kaikurie sako kad jeigu ten eini ir ilgai buni tipo mircomanija susirgaiŠypsena Nu as taip pvz nemanau ten einama pakalbet su draugais ir susipazinti su kitaisCha chaTūsas

siaip MIRCas daugeliui zmoniu tiesiog taip pat swarbus kaip ir telefonas…Šypsena
…jei draugai gywena kitam mieste ir tikrai nera salygu daznau susitikit ir bendraut,o kalbet norisi tai MIRCas-idealu…Cha cha

Pvz.: as manau kad tie 70% zmoniu, kurie taip sake, yra gyliai nupushe, nes ne velnio nenutuokia, kas yra mirc’as, kas yra bendravimas internetu ir pan.Baisu

shaunu,kad abipusis pasiilgimasCha cha

butu fainiaj wel papliurpt apie kwepalus ir t.t.Šypsena

na nzn.nemanau kad ten kazkas turi bendravimo problemu.pati seniau sedejau dazniau,dabar uzsuku maziau.einu i mirka ne tam kad su kazkuo susipazinciau ir pan.paprasciausiai ten shneku su zmonemis,kuriuos jau labai gerai pazistu (su vietiniais) ir t.t. Nekaltas

Mane taiz labai nervinaKanda,kad kazkokie pienburniai gali duoti kick’a,blyn man idomu ar jie taip pat moketu spardytis,kai sutikciau as juos gatvej Ignoruoju

biaurybe , o zinai labai faini kvepalai yra naujoj KristiAnoj Cha cha
DOLCE&GABANNA Šypsenaas pirkau , jega !!!

[/quote]

xe…butinai uzsuksiu pauostytCha cha

em…gal y soliariuma ejni ?

kazkaip sugalvojau,kad man rejketu vaŠypsena