mIRC perliukai - tiesiog sedevrai
2004-10-07, atsiuntė: Lakrestas [- (30) +] [22:12:12] <funkis> blem kaip noreciau kad jezus butu ne nukryziuotas o pasodintas ant baslio [22:12:25] <funkis> axujienus zenkliukus xebra nesiotu ant kaklo cia dar keleta perliuku is mIRC: -(18:37:30)- (bahamut): Sonda, o jei tarkim tu zhinotum , kad tu gali netiesiogiai ishgelbeti zmogaus gyvybe arba jam padeti susivokti pasaulyje ir suprasti savo moralines vertybes -(18:37:34)- (bahamut): tu pagelbetum jam ? ;] -(18:37:55)- (Sonda): hmz… -(18:38:05)- (bahamut): as galiu ir kitaip paklausti … -(18:38:10)- (bahamut): ajnam pasimyleti ? :] [18:19:18] <BaChuReLiZ
> vaikstai i kokiu klubus? [18:19:20] <BaChuReLiZ
> mf [18:19:30] <Drakoniuks> mf tai nelabai [18:19:38] <Drakoniuks> nepatinka apspermuotos sienos ir publika [18:20:15] <BaChuReLiZ
> nius man visai neapspernuota [18:20:25] <Drakoniuks> o tu palaižyk [16:59:01] <XooX> Jei jus vejasi skinu gauja, bekite prie policininku: drauge begti linksmiau! [11:45] <daugiau_nei_lasho> gera cementofke buvo [11:45] <daugiau_nei_lasho> reikes kad kas papasakotu [02:13] <breax> primena man viena nutikima [02:13] <breax> varem kazkada su draugeliu girti is klubo ir visa kelia myzt norejom. nu bbz ar mes ten valia treniravom ar kaip bet datempem iki draugelio barako. lipom laiptais ir aisku girtiem pasviete pamyzt iki tuliko nedaejus, nors kentejom jau kokia valanda tai apmyzom radiatoriu treciam aukste [02:15] <breax> kita diena varom mineralinio pirkt, ziurim komendantas su santechniku ta radiatoriu is visu pusiu apziurineja. po to komendantas perbrauke su ranka per jo apacia ir sako santechnikui: ble as irgi nesuprantu pro kur jis cia praleidzia [02:18] <breax> biski juokemes. [16:29] <PIANO> The consumption of alcohol can lead you to believe you’re invisible [16:30] <KazE> true true pamenu kaip sisiojau senamiesti o visi mate ;| <orinoc> durnius blin, vaziavau siryt i budejima… susidejau smutkes ten maisto, suns edalo pasiemiau… Dabar poste sedziu ir galvoju, kad kazko truksta
))))) <orinoc> suni tai ble namie pamirsau
) Tai nx man dabar tas edalas?
)
Kazkoks ziaurus…
~
gal liuks butu
nu man tai patiko…
Nu man tai nieko gero
pazistu as ta funki. liuks bahuriukas, turi savo nuomone ir vsada ja argumentuotai apgina
tik nesakykit kad nenoretumet tokiu nesiot
Nu laba diena, is pradziu jum moderatorius netinka, dabar dar prie religiniu dalyku kambinkites. As pavyzdziui nematau cianieko juokingo. Kaip galima juoktis is tokio dalyko? nesakau, kad esu labai krikscioniskas, tikintysis ar dar koks, bet atsirpasau, nu kam tokias nesamones cia postinti. Jei gilinantis i bites+ taisykles, tai sis topikas turetu but ne tai, kad uzrakintas, bet istrintas
atsipalaiduokit. cia geriau uz anekdotus…
Nu tas pirmas kur ishkart prie reikalo , su cementofke tai neblogi
he
kiek bangai sumokejai
tu tik tyliai, as cia nelegaliai
smagu;]