Mintys ish shirdies…
Sakoma, nera meiles be vilties…Tad, kiekviena kartai kai mes isimylime, tikime, kad tai ta…tikroji meile…Bet kaip daznai vel, ir vel nusiviliame…
Taigi, artejanciu svenciu proga linkiu visiems isimyleti!!!
Meilės nėra. Nors ir kaip tai bebūtų liūdna, bet tai tik civilizuorų žmonių išmislas. Taip, yra susižavėjimas, pripratimas, bet ne daugiau. Jei būtų meilė, žmonės taip dažnai nesiskirtų ir neskaudintų vienas kito. Va tep va.
Aha, savo kailiu patyriau…Na, dabar man viskas OK.Bet prisipazinsiu, kad myleti nereikia aklai…
ar isviso verta myleti ?
Paziurekit kokia tema i pavirsiu isplauke!
pritariu tau,ir manau,kad be meiles, zmogus kaip akmuo.Tai nuo ju juk reikia skirtis,tiesa?
jau geriau nebemyleti,as taip noriu nebemyleti,nes meile skaudina veliau ar anksciau, bet tai neimanoma, zhmogus turi shirdi ir myli, nieko negali padaryt, as netikiu ,kad yra tokiu zhmoniu, kurie neturi ,ko myleti, nes tai jau vadintusi nebe zhmogum
kodel visi dabar tik ir shneka apie meile…pavasaris…morcius…man va labai sunku buvo nes cia rezgesi visokie romanai ir t.t.bet susirgau,pagulejau savaite,viska apmasciau ir dabar esu labai laiminga,nors ir nieko nemyliu.ir aplamai…meile?kazkas keisto…nemanau kad as ja kada nors buvau patyrus.gal kada nors…
P A V A S A R I S A T E J O
pritariu 100%
Daivoshka
Kaip Putinas Mykolaitis sake:
"nera sioj zemej meiles
yra tiktai savimeile
plesri, godi ir alkana
ir jos atsitiktinis vaisius
i zeme nutremtas zmogus…"
ka cia bepridursi…
kazkaip nepagaunu esmes …
Jaigu zmogaus dvasinis pasaulis didelis tai telpa viskas .
jooo…sunku, kai jos nera…
O as myliu (I)
myliu gyvenima
myliu SAVE
myliu zmones o ypac draugus
myliu meetus ir alu
myliu pavasary ir gera ora
juk zmogus , kaip vaza, i kuria pamerkus (I) meiles geles
, tik dar labiau atsikleidzia grozis
beabejo verta myleti, nes meile tai lyg gyvenimo variksli
pati esu patyrus, kad tikrai nuotaika ir siaip jausmai priklauso nuo to kaip sekas meileje… bet nevisuomet, buna ir isimciu
Neblogai pasakyta.Sutinku su tavim
Dzo tu tipo supuvusias vietas pakeisi į audinį - nu tos vietos tai gal ir amžinos bus , bet aplink jas rinksis drėgmė ir t.t. ir korozijos poveikis žymiai greičiau išlys
A700