"minkšta" klaviatūra

“minkšta” klaviatūra

Patarkit kokią minkštą klaviatūrą, kad mygtukai spaudytusi minkštai ir negarsiai. Bus naudojama sekretorės, kuri daug spausdina. Paveikslėlyje Logitech Ultra-Flatlogitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard/devices/177

Logitech UltraX - Gerai drožiu jau 5 metus vos ne kasdien, panašiausia garsu ir spaudinėjimu į laptopines klaviatūras

pas mane irgi ultrax dafiga metu, bet sita pigesne ir ne prastesne skytech.lt/keyboard-mouse-rusblack-km5200-gigabyte-p-67563. html

Bet garsas vis tiek yra (turiu Ultra) Nekaltas Reik su kažkokiom specialiom gumom gal.

na, tas garsas nera didziausias prioritetas. svarbiausia, kad klavisai nesispaudytu kietai.

o sekretorės ar klausėte, ko ji nori? Mano nuomonė visiškai priešinga - geriausios klaviatūros yra su taktiliniu grįžtamuoju ryšiu, t.y. kadaise buvusios labai keikiamos garsiai spragsinčios. O tos, kur kurių dabar pilnos parduotuvės - bakst pirkštu kaip į … plastiliną … ir neaišku, pasispaudė, nepasisaudė Blogaitenka dažnai naudotis lazeriu piešiama (ant bet kokio paviršiaus) ir touč skryn klaviatūromis, tai vargas grynas, jei reikia kokį tekstą surinkti. Kaip tik svarbu kad klavišas spirtų atgal į pirštą, tas yra gerai, o ne sušiktas minkštumas

klausiau - jei nebuciau klauses, nesidomeciau ir siulyciau eiline klaviatura zemais klavisais… sekretore pabreze, kad jai reikia “minkstos” klaviaturos, nes jai, ale, reikia labai daug spausdinti…

Ale nuvedi į pardavyklą ir duodi pačiupinėti kelias klavas. Su tokiais sekretorės aiškinimais nupirkti tik katę maiše gali …

neform@l’as> tai kad zemais klavisais jos tampa ale “kietos”… jei reik “minkstos” - tai tiktais aukstais klavisais su kuo daugiau gumos po jais… Taip netgi acme’s pora modeliu “minkstu” esu mates machimose, o siaip tai “minkstume” turbut pirmauja visokie Chicony, BMS eGZpert ir tt… Cha cha

kad baisiai jau salygyginis tas minkstumas klaviaturu aukstom knopkem - spaust jas reikia kurkas stipriau.

Sekretorėms jau kelis kartus esu pastebėjęs, labai patinka BenQ, tokios išgaubtos Gerai ir dar būna padalintos atskirai plaštakoms

I tema - tikrai siulyciau nuvesti ir liepti issirinkti - o tai po to vistiek busi kaltas, jeigu kas Šypsena O cia biski OT… kazin kodel neprilipo (ne tik Lietuvoje) tokio tipo ergonimines klaviaturos? ergonomics-info.com/image-files/microsoft-ergonomic-keyboar d.jpg

allberto, todėl kad baisiai atrodo. kažkada teko pamaigyt - kol nepripranti, labai nepatogi Nekaltas

Turiu logitech illuminated - garso nulis. bet brungu.

Ergonominės klaviatūros neprilipo greičiau todėl, kad stipriai paplito ir kitokie input metodai, nebereikia specialaus žmogaus taipinančio per dienas baisius kiekius teksto. Įdomu, kaip šiuolaikinis sms’inis jaunimas tokiomis klavomis rašytų …

tomai, be lietuvybės, trumpiniais ir panašiomis nesąmonėmis kaip q ir w Šypsenadėl input metodo - rimtos klavos alternatyvos dar nematau ir manau, kad greitai ir nepamatysiu Šypsena

prilipo ir dar kaip Taip tik ne ten, kur Flirtas tekstą barškina žvilgčiodama tai į klaviatūra, tai į ekraną, tai į popierių.