Minimeetas Panevezyje
Taigi vistik meetas Panevezy ivyko tik va anksciausiai pasiplove organizatorius JEEPas. Na manau jis pirmasis ir turetu aprasyti meet’a.
Kas tas meetas? Kas ten vyksta? Ir dar Panevezy.
O ka keista, kad ir Panevezy yra zmoniu? Meetas - tai bangieciu taip vadinami susitikimai.
Na va ,ir vel rasklado ner.
Sveikiju Lietuvos čikagiečius su pirmąja strielka - tikiuosi,daug nešaudėt.
Tiesa pasakius nesitikejau tokios fainos kompanijos sutikti.
JEEP -
, Nepagaunamasis Dzo -
, Lelija -
, Kleckas -
. Viskas buvo labai faina ir grizom tikrai velokai, bet be pradininko negaliu pasakoti
.
na gi, na gi, ko jau taip kukliai, atrodo, kad nieko ir neveiket
prasom nors kokios smulkios info, kur buvo, kiek laiko ar sth…, jei jau neatskleidziat pikantishku naujienu
zemliake epiuriene
Na va ir as. Kazko is ryto nenorejo mano masiniukas manes i darba vezti. gal persalo ?
Nezinau kodel, bet mane pavadino organizatoriumi,nors temos autore buvo Lyga Na va, ir sumasteme mes susitikti. Vaziuojant link sutartos vietos pasukau Lygai, tai kol isiaiskinome kurioje vietoje ji su Klecku zygiuoja, tai as ir pervaziavau Panevezi skersai ir priciupau jas zygiuojancias Nemuno gatve ties Statoilu
Vieta buvo pasitinkta Extremus baras, kuriame as buvau antra karta. Pusvalandis snekos bim bim, ir va uzdejo garsia muzika DJ. Tipo suprask cia Diskoteka daba
A mum papllepeti gi rupejo ! Nepagaunamasis Dzo papasakojo kaip jis pluso derindamas interjera to baro
o man telefonas netilo, mat kazkoks uzimtas zmogus ta sestadienio vakara buvau. Tad pasisdejes valandele palikau saunia kompanija disko saleje ir isvykau tvarkyti reikalu
Tolimesnes istorijos pabaigos nezinau.
Leidziu pasisakyti visiemas
Oho ho koks dosnumas
JP.
Toliau visas veiksmas vyko taip: kadangi visi labai norejo daug daug ka papasakoti apie save, o muzika to neleido padaryti - pasirinkome tylesne vietele “Nendre vejyje”, kur gilinantis i kiekvieno gyvenimo subtilybes laikas prasvilpe taip greitai, kad tik kavine uzdarymo valandos isskaide musu linksmaja draugija. Galvoju gerai, kad nedaug buvo, nes siaip butume kalbeje iki pacio ryto. Beje, epiuriene, taves laaabai truko.
bet prizadek, kad kita karta busi.
Aha, gerai pryzadu jubilieju dabar taip greit ir nebus, tai gal ir kliuciu nebus
visai nepastebejau, kaip tada prabego laikas. Tiktai buvau labai pavargus, nes dirbau visa sestadieni.
Tikiuosi tai buvo ne paskutinis musu susitikimas. Paorganizuosime ju daugiau!
Kitakart galinciu tikrai daugiau bus prizadu
Prisiminiau viena dzouka is pasiruosimo mytui. Paprasiau Klecko atsivezti fotika iamzinti dalyvius. Ok - fotikas yra - padarom pora bandomuju kadru, o po to Kleckas paziuri, kad juostutes nera.
Labai grazu juokstis… as tik pozavau, o tu fotkinai… fotografe mat
Jus ka, fotiku neturite? Kur nuotraukos, t.y. daiktiniai irodymai?
joooo… laikas praleke tikrai greitai… tiek visko pasakyt norejosi… ishklausyt…
susirinko liab liab faini zmoguciai, net nesitikejo , kad susitikus tik pirma karta, bus taip faina pabendrauti… visiems jums ai tiesa to JEEPas tai
kazkaip netinka jam
Ale kad ne vienas fotiko neturejom… ale ir nereikejo… isivaizduokit, kad susirinko kompiuteristai visi - mazi, ackarikai taigi mes ne svesti susirinkom, o siaip pasisedeti, paplepeti…buvo tikrai gera - tarsi kompanija geru senu draugu… visada pradzioj gal ir nedrasu buvo, bet tas greit isgaravo…Tikrai faina, kad kompanija susirinko maza, nes kitaip butu chaosas…ex kompanija, gal dar susimeetinam?
o tau Rokkas, belieka tik mums pavydeti
Tiesa, kai liko tik Nepagaunamasis Dzo, tai aplink girdejosi pavydus balsai: - jis vienas, o net trys…
tigi lietuviai pavydnikai
o ir paneles buvo fainos, spindincios, su placiom shypsenom… elementaru
Dzo
kaip grizot?