mini rankine
va tokios ir aš noriu
tikrai labai grazi man tokios “kreizovos” labai prie sirdies
labai grazu
Na pradzioj ji buvo siek tiek labiau kreizova, cia jau truputi apramintas variantas
nu bet tu ir kantrybes turi… as aj nusisauciau kol svarka nuvelciau…
Labai graziai, tai turetu uzimti marias laiko…
na man atrodo, kad cia kaip tik gan greitas darbelis, kaip sakau sumetai vilna ir trini, palyginti su darbeliais is karoliuku .Myliu as ta vilna myliu ir tiek turiu minciu, o laiko turiu visai mazai.Dabar maze tupi ant keliu ir seileja ranka tuoj seiles tekes ant klaviaturos
as taj bandziau velti tasiuka irgi…taj gavosi skyletas nezinau kas kiek laiko veli tokia pluosta?
neilgai(salyginai), nes radau savo buda, kuris man jau su keliais darbeliais pasiteisino.Sudelioju vilna , viska ismasazuoju, sutvarkau, tada suvynioju i siuksliu maisa, kad nesiliestu tarpusavyje ir trinu ant skalbimo lentos.Kiek tiksliai laiko tikrai nepasakysiu, bet gal velimas nuo vilnos klojimo truko pora valandu, puosimas aisku i tai neieina
o kaip svarka velei ant formos kazkokios?
ne svarkas yra is atskiru daliu po to susiutas masina.Veltas pagal iskarpas
As, tik dabar truputi pradedu suprasti, apie ka einasi… Cia pas mus (Lenkijoje) nezinau,ar gauciau kur vilnos, o tos visos spalvos, is pradziu turi nudazyti… Man tai didele paslaptis, ir tikrai ikrauta , geras gabalas darbo, o dar mazyle …
kada suspeji???
dirbam drauge, as dirbu ji sedi ir mokosi auto keduteje.Noras dirbti begalinis, o laiko kaip ner taip ner.Negaliu dabar dirbti nakti, nes nuovargis ne musu abieju naudai butu, o be to ir sunui reikia demesio ir meiles.Ai vienu zodziu vovere rate .O vilnos galima pirkti interneto parduotuveje rankdarbiai.com
v a u u u …
mmm… koks gražumėlis
super
nuostabu…