Minetas-merginos auka ar malonumas?
Draugaujant su zmogumui pakankamai ilga laika(buna ir kitaip),jog igautume tarpusavio pasitikejima ir galbut net pasiekdami riba,vadinama meile,nebegalime isivaizduoti artimu santykiu,be neatsiejemos tarpusavio santykiu dalies sexso.Seis laikasi meiles zaidimu yra tikrai platus spektras ir menjetas taipat itraukemas i ji kaip parengemosios glamones (retkarcesi atsoja ir pati akta)Ar jums,merginos,tai turi kokia svare reiksm ,lytineme gyvenime,ar tai tik pasiaukojimas vaikino malonumo labui.
Tarkim man su mano mergina tikrai tai nesudaro jokiu problemu. Kartais juk buna kad nera kaip kitaip del ivariu aplinkybiu (-;
…
Na beabejo tam ir aplinkybes turi ytakos bet klausimo esme truputi kitokia
Noretusi isgirsti ir merginu nuomone siuo klausimu
nu seip manau kad vyram malonumas
o bobom galvos skausmas)
bet nera to blogo kad neiseitu i gero )
svarbiausia nereikai neiko dariti tik …)))
Gal perdrasiai uzsimojau,gal tokios temos merginoms vis dar tabu?
Xexe taip suintrigavo tema, galvojau paskaitysiu merginu nuomones ir gavau ragus ne vienos merginos nuomones
2 greitaspastas:
Niu kiek su ja kalbejau tai sako kad jai malonuu suteikti man malonuma, o jai tai nera nei sunku nei kazkas gedingo… nei dar kazka
Ot vialnias a ?
daba mastau ar minetas ar menjetas: kaip tiksliai rasoma ir apie tai kalba vyksta.
Nepyk,korekturos klaida Nors del manes,kad ir Felacija
kartais noriu tave labai stipiai apglegti ir saugoti nuo visu pasaulio blogybiu, kartais noriu tave pasodinti ant pjedstalo ir tave dievinti, noriu atsikleti anksti ryte ir nudirbti visus tavo darbus, kad galetum pamiegoti, noriu nuo tavo kelio nurinkti visus akmenis, kad tu nesukluptum, o jei suklupsi ir susizheisi, noriu sugerti tavo skausma. noriu buti tavo druage, patareja, moteris, gyvenimio dalis… noriu,kad butum mano dievas, o ash busiu tavo deive.
tu klausi ar man minetas yra auka???
jooo…trumpai - drutai…
hmmm, kad man taip
fekalija
na jei tuom užsiimi prieš asavo norą, tai gal bus ir auka. bet pasižiūrėkim - ne viena paauglė tai daro, mananti, kad tai būtina, norint turėti draugų - berniukų. va čia tai jau nėra normalu.
o kai tarp vyro ir moters yra normalūs - tai viskas laaabai normalu .
iš meilės juk galima viską padaryti?
beje, kaip vadintųsi minetas moters atžvilgiu??
Kitokio pavadinimo nezianu (nekalbant apie vaiku darzelio lugio
) kaip Kunilingas (lot.cunus-moters isoriniai lytiniai organai)
I tema:
- Mergina, ka jus labiau megstate - rondo ar minueta?
- O rondo… tai cia kur?
Patarimas: jei nori rimtu atsakymu apie Skoda Felacija, uzsuk i Seimos foruma.
Normalus dalykas, kartais labai užvedantis…potyriai ypač smarkūs, jei naudojami keli priedai, pvz stipriai mėtinis saldainiukas…arba šilto-šalto kaita…man malonu suteikt savo partneriui malonumą, nes paskui jis atsilygina tuo pačiu, ar net daugiau