Mine Bombers

Mine Bombers

Tikrasis visu laiku ir tautu bomberis GeraiPasirodo turi ir savo fanu saita:minebomber.narod.ru/

Grajus telpantis i viena diskeli su kruta grafika ir puikiu muzonu. Galimybe zaisti iki 4 zmoniu prie vienos klavos! Uff laikai buvo Šypsena

Joa, bet kaip paleisti ji Šypsena Labai smalsu, man nepasilleidzia, tokia nostalgija paeme, o rusiskai man nelabai skaitosi Cha cha

>Jumaxas downloads.sourceforge.net/dfendreloaded/D-Fend-Reloaded-DemoPac kage1.exe

shitas geras Gerai

eina sau! aciu!! as sita zaidima prisimenu vaikystej zaisdavau ir labai norejau dabar pazaist ,bet niekaip negalejau atkast pavadinimo Šypsenadekui Apkabinimas Labas

nepasileidzia pas mane Liūdnas

>James I emuliatoriu daviau linka Nekaltas

Klasika zaidimelis, as ir nebepamenas pavadinima buvau, siunciaus visus bombermen bet vis nepataikydavau ant sio visi kazkokie ne tokie Cha cha Aciu labai kas atkapste Šypsena

Instaliuojant meta tokia klaida img519.imageshack.us/my.php?image=dfsb9.jpg Žliumbia

man ta pati klaida

Nezinau, gal blogai kas atsisiunte. Pagrindinis puslapis:dfendreloaded.sourceforge.net/Kuo puikiauisiai instalinosi ir pasileido mine bombers Taip

tas pats, pabandysiu namuose ne darbe Cha cha

pasileidau ir ash tik ishvaldyt neimanoma,pergreit viskas laksto =]

Patchas svetainej buvo kiek pamenu. Atidziai paziurek:minebomber.narod.ru/download/_index.htm

Kaip pasileisti blyn , meta error’ą tokį kaip Jumax’ui. :confused:

Krc nepasileidzia nei namie …

Nu užmeskit kas ką gražaus Cha cha