miltelinis
itikinau dalyvius,kad ne viska apsimoka paciam darytis…kablio dazymas su visais sriubais ir tt 20lt…siaip kokybe pasaka,realiai gavus lipalus gali kablius pardavinet kaip naujus
pas mrc ?
neee…siauliuose zinok irgi yra dazyklu,bent as zinau penkias
anksciau SiaulEi mezge, dabar dazo
Matracus dar siuna, puse skandinavijos ant ju miega
Woris>mezgyklu siauliuose suskaiciavau 12 Zara by SiauliE kaip daina,jau nekalbant apie puse jungtines karalystes pasipuosusiu
aną savaitę buvau šiauliuose pirmą sykį nuo mokyklos, be navigacijos sakau važiuosiu ir pyst nugrybavau. sakau ieškosiu dr garsiosios sienos, įsiamžinsiu prie fau, bet jau netilpau į laiką
dr002 - tu geriau suskaiciuok draugiu uz pinigus lizdus
zinau realiai tik viena lizda,ten jei per dusmana 160lt,jei tiesiai be vadybininyko,tai uz 100-120lt(priklausomai ant kiek dailus ) drauge 31m juoduke,visai daili,dirba kazkur vadibibinyke…tiesa…esu mates,bet nebirbines
taupo ateiciai moderas
siaip jauciu px ateiciai bus pruostes…kai man bus kokie 65m,dama irgi ne paryzius,tai nusuksiu nuo pensijos 129lt ir syki i menesi nuleki pas jauna soske…vis geriau,nei sena bliauza birbint
dr fotke i studija
a juokauji neturiu…nori issileist 120lt?
“kai tau bus 65” dziaukis jei 40 sulauksi
sakai 4metai liko? tada ir as tau ikasiu…o tu kai isvaziuosi i rezza,tuo metu tavo zmona…
sailenblokus dar kepa sialiuose kaip reikalas
pries 5metus kepe mikruskes bmw,kazkur pramones gtv
tiesa buvau nustebes kai papasakojo, kad rimtiems gamintojams juos kepa ir reikalavimai didziausiai
kur kepa?