miltelinis

miltelinis

itikinau dalyvius,kad ne viska apsimoka paciam darytis…kablio dazymas su visais sriubais ir tt 20lt…siaip kokybe pasaka,realiai gavus lipalus gali kablius pardavinet kaip naujus Cha cha

pas mrc ?

neee…siauliuose zinok irgi yra dazyklu,bent as zinau penkias Mirkt

anksciau SiaulEi mezge, dabar dazo Cha cha

Matracus dar siuna, puse skandinavijos ant ju miega

Woris>mezgyklu siauliuose suskaiciavau 12 Cha cha Zara by SiauliE kaip daina,jau nekalbant apie puse jungtines karalystes pasipuosusiu Cha cha

aną savaitę buvau šiauliuose pirmą sykį nuo mokyklos, be navigacijos sakau važiuosiu ir pyst nugrybavau. sakau ieškosiu dr garsiosios sienos, įsiamžinsiu prie fau, bet jau netilpau į laiką Žliumbia

dr002 - tu geriau suskaiciuok draugiu uz pinigus lizdus Cha cha

zinau realiai tik viena lizda,ten jei per dusmana 160lt,jei tiesiai be vadybininyko,tai uz 100-120lt(priklausomai ant kiek dailus Cha cha) drauge 31m juoduke,visai daili,dirba kazkur vadibibinyke…tiesa…esu mates,bet nebirbines

Juokiasi taupo ateiciai moderas Cha cha

siaip jauciu px ateiciai bus pruostes…kai man bus kokie 65m,dama irgi ne paryzius,tai nusuksiu nuo pensijos 129lt ir syki i menesi nuleki pas jauna soske…vis geriau,nei sena bliauza birbint Blogai Cha cha

dr fotke i studija Cha cha

a juokauji Cha cha neturiu…nori issileist 120lt? Cha cha

“kai tau bus 65” dziaukis jei 40 sulauksi Labas Cha cha

sakai 4metai liko? Užsispyręs tada ir as tau ikasiu…o tu kai isvaziuosi i rezza,tuo metu tavo zmona… Cha cha

sailenblokus dar kepa sialiuose kaip reikalas Cha cha

pries 5metus kepe mikruskes bmw,kazkur pramones gtv Taip

tiesa buvau nustebes kai papasakojo, kad rimtiems gamintojams juos kepa ir reikalavimai didziausiai Ufff

kur kepa?