miestas, kuriame gyvenate, ir labiausiai vertinamas universitetas?
zinau, kad galbut daugelis jusu dar net negalvojate apie stojima i universitetus, taciau manau kad zinote kai kuriuos is ju, gal net pasvajodavote apie kuri nors, kad galbut istosite ar panasiai. taigi busiu dekingas, jei atsakysite i siuos du klausimus: 1. Kuri lietuvos universiteta labiausiai vertinate? (Kodel?) 2. Kuriame mieste gyvenate? jei viska zinote apie visus universitetus, toliau galite neskaityti ---------------------------------------------------- prim insiu kai kuriuos lietuvos universitetus ir faktus apie juos: VU - Vilniaus universitetas, turintis ilga istorija, ir sioki toki prioriteta kai kuriu darbdaviu akyse KTU - Kauno technologijos universitetas, turi gana neilga istorija, taciau savo pasiekimais stebina visa europa VGTU - Vilniaus Gedimino technikos universitetas, turi gana placia auditorija tiksliuju mokslu gerbeju VDU - vytauto didziojo universitetas (Kaune), turi ypac gera baze humanitariniuose bei socialiniuose moksluose, bei gana ilga istorija KU - Klaipedos Universitetas, didziausias Lietuvos universitetas vakaru Lietuvoje SU - Siauliu universitetas - didziausias Lietuvos universitetas siaures lietuvoje -------------------------------------------- aciu uz atsakymus(:
gimtas miestas - klaipeda. universitetu lietuvoj galima sakyti nevertinu nei vieno. nebent gal VU
niu as tai dabar galvoju kaip mokykla baigti,o ne kur stoti
nuo kada panevezy KTU?
1.negaliu pasakyti… nzn… 2.klaipeda
yra panevezy KTu(: filialas tipo. ten yra verslo administravimas ir dar kai kurios technines profesijos. pvz ten ruosemi televizoriu specelistai, ish ten jie eina i panevezio ekrana. ir dar daug visko te yr(:
vilnius…vgtu, tevas ten dirba, gan daug apie jy zinau…
tai filialas, bet ne unikas
galima sakyti unikas pvz, jei as paskaysiu, kad VU turi filiala Kaune, tai pvz jei bajgsiu as tam filiale, vistiek turesiu VU diploma, tas pats ir su KTU panevezy
vilnietis esu, ir studijuoju VTGU, mokytis nera labai lengva, nu bet jei jau net as I kursa praejau, turbut reiskia kad dar pakenciama yra, bet to labai nesunku istoti…
o ka studini?
inzinerine informatika
vgtu pasilieka arba patriotai, arba visishki durniai… taip kalba destytojai…
- KTU 2. Panewezys
nea, yra kitaip. zmones is daugelio lietuvos vietu paprascewsei nenori vaziuoti i kauna, jei jie neistoja i VU, jie stoja i VGTU, o po to i KTU. esme mieste ~
tai as tada pabusiu patriotu, gal zinai KODEL jie taip sneka? bo sudominai…
as kazkada norejau stoti i VGTU, nes tik tame univere buvo mano norima specialybe. bet kazkaip noras praejo, nezinau, ar i gera, ar i bloga tai
seip paskaitykit studentiskus laikrascius ir suzinosit kas VGTU dedasi(: as cia nenoriu skleisti lbj piktu daiktu apie vilniu. bet mano nuomone KTU tiksliuosiuose moksluose valdo, aisku cia tik mana nuomone (as KTU studijuoju taikomaja matematika, ir pats esu is kauno). siaip lekiu migt stengsiuosi greit atlekti (koke 6:00 ir po to dar velew)