Miestas 2004. Spalio 7-9 dienomis. LITEXPO

Miestas 2004. Spalio 7-9 dienomis. LITEXPO

Šiendien prasideda paroda kuri galbūt sudomins šio forumo dalyvius, ta proga galima būtų ir kokį meetą suorganizuoti. Ką manot? Municipalinio ūkio, nekilnojamojo turto, investicijų, miesto infrastruktūros, pastatų techninės įrangos paroda. Vieta: Lietuvos parodų centras “Litexpo”, Laisvės pr. 5, LT-2600 Vilnius Data: 2004 m. spalio 7-9 d. 3-oji paroda, rengiama nuo 2002 metų. Pagrindiniai šių metų akcentai, naujovės: Miesto infrastruktūra, investicijos, nekilnojamasis turtas, jo projektavimas, statyba, realizavimas, komunalinis ūkis, pastatų techninė įranga Moto: MIESTUI IR MIESTIEČIAMS! Organizatorius: Lietuvos parodų centras “Litexpo”

Jau buvau, paroda labai maža. Nieko ką galėčiau Jums papasakoti ten nepamačiau Šypsena

Pernai buvai, tai visiskai nieko gero. Siemet net nesiruosiu eiti. Geriau jau pavasari i RESTA.

tu teisi, aš irgi gailiuosi kad šiemet į RESTA nenuėjau. O miestas 2004 tikrai nieko gero.

ar gali buti rimta paroda uzimanti 1000kv metru plota ? Ne cia bet kuri didesne parduotuve lenkia plotu…

Vakar buvau, tikrai nieko gero nepamačiau.