Mieliausias bangietis

Mieliausias bangietis

Sweiki, as nezinaw ar tokia tema jau buvo, bet jeigu kam negaila, tai parasykit jums mieliausio bangiecio nick’a. Daugiau nieko neprasau. Tik labai smalsu suzinoti, kurie bangos lankytojai yra mieliausi… Aš nekaltas Laukiu jusu atsakymu… Šypsena

Nu wisi sako kad ash Mielas, bet chia Bangoje yra labai daug mielu zhmoniu:
-HELEN
-Plunksnele: ))
-Hailie_Jade

O as…? Aš nekaltas Cha cha

Nu net nzn,bet gal Tenchu Cha chaLiežuvisŠypsena

oo, ashiu ahsiuCha cha aga, ^DMX^ labai mielas, hailie, magii, magija… wisi kazkuom mieliŠypsena net ishskirti nelabai galiu…Šypsena ne wisu nickus atsimenu… Šypsena

Kas dar?

Gal ir tu miela…nieko negaliu sakyti, bet kad va taves niekada nepazhinojau…Aš nekaltas

siaip ash noriu but miela Cha cha Šypsena Aš nekaltas

Siaip tai as galoju taip: Jeigu turi daug draugu (nebutinai internete), gerai su jais sutari, randi su "people" bendra kalba ir t.t., tai tu esi miela… Ir isai nebutinai kiti tai turi tau pasakyti… Nors malonu isgirsti… Aš nekaltas

dauguma cia esanciu man labai patinkaAš nekaltas nzn ka isskirt… o siaip manau,kad ir pati visai miela esuMirkt

bet tokia nesi? Šypsena

GiNce` Bučkis Šypsena

visi mieli, kurie nenusisneka

Taip jo Taip manau kiekvienas savaip idomus ir mielas Taip Cha cha Aš nekaltas Graži o isskirt ka galeciau…? Aš nekaltas turbut visus Cha cha

daugk yra tokiu Taip Šypsenapvz. Plunksnele_Šypsena), Sexy_angel, Bafy, raspberry daugk ir kt. Šypsena

nzn. Dabar kažkaip į tą pusę nesimąsto. Šiaip tokiam reikalui būna renkami rinkimai, ten skiriama ir geriausio ir blogiausio ir daug nominacijų Šypsena

[quote]
Kriste-piste rašė:
siaip ash noriu but miela Cha cha Šypsena Aš nekaltas
[/cGerai, skelbiu tave miela!Cha cha
Imk gelyte ir neliudek Gėlės

[quote]
…::Auksinuke::… rašė:

aciu aciu tau labai…

aga…as tau pritariu