miau
Fono nera, apsvietimas plokscias, ausis nukirpta, akys neryskios, kunelio neikiek nesimato. Banali pasine foto. Pabandyk dar karta, tik kitaip P.S. Jei nori kazko meniskesnio - niekada nenaudok fotoaparato blykstes.
ačiū Jums už komentarą, Badai, visada malonu sulaukti nuomonių. tos banalios ‘pasinės foto’ man kartais savitai žavios, todėl šiuo atveju neėmiau kūno kad fono nėra man kaip tik patinka, nes visas dėmesys į objektą, t.y katę. šiuo atveju gaila tik tiek, kad nusikirpo ausytė, nes šitas padaras hyperaktyvus ir nenustygsta vietoje. Paminėti techniniai dalykai kaip plokščias apšvietimas, blicas, neryškios akys… šitie dalykai man miškas dar. neseniai įsigijau šį fotoaparatą, bet tikiuosi atsiras laikas į visus tuos dalykus pasigilinti. ir tobulėsim
Kietas Garfildas.
UnknownArtist> fonas daznai ir nera butinas, bet geriau kai jis neryskus, o ne juodas blynas. “Plokscias” apsvietimas gaunasi kai fotografuoji su imontuota blykste, tada nelieka seseliu, paryskinanciu veido forma. Geriau kai sviesa krenta is sono.