mianine
ryt jau 4metai,kaip kartu
Nupirk kokio tepalo skanesnio ar i mojke su nano technolgy
Kada skyrybos?
kupeinas>kad tepalai eina skanus,ty LL04,kas priklauso…kroonoilas,i moike nuvaryciau,tai isizeistu …ryt abs blokas bus idetas po remontacijos…ir TA ginsiu kita savaite
inter>kada e91 FL nupigzzz iki kokiu 15klt
bl baikeriu naktys pasvestos…dabar dar 0.67 puciu,teks merso pirkima atidet
va bendradarbio slyvoks,paprastas juodas su r18,ir to pakanka canyonero.com/files/1401630895.jpg
4m bulka kartu siemet jau 10m, ubage isvis 16ika
4metai,tai cia mano bazinis laikotarpis,pagrinde buna 4metai ir perku kita…bet su sita faulina bijau,kad 2maziausiai…arba isvis nebepardavinesiu niekados,pastatysiu i garaza ant kaladziu…ateinanciom kartom…nes nekenciu pardavinejimo proceso…o pardavinesis uz 2metu turbut uz nepilnas dvi algas…o pirkejai dar ps prota,kad nenauja …o as aisku susinervinsiu…prisimines,kiek rakum vaiksciota su skudurais ir s0mpunais aplink ja
ps. o kur sekliai morkos daliviai…kodel niekas nieko nemato kas atsispindi? …uz galo masinos mana ofisas
nu ne mano…o mokesciu moketoju,tik man ten leidzia sedet
as tai vis dar nekertu, koks cia pontas tas masinas turet, bet ant plytu pasistacius… nu kas cia per turejimas, kai negali ja dziaugtis, jos draskyt, kasdien nauju ispudziu pasisemti.
pagaliau uzmusti ir vel prikelti, kas kaip ir auginimas, teikia kaifa, ne vien putimas.
cia kai ble pamenu ir vaikystej, nu budavo gi tokiu vaiku, gauna koki sokolada ir daaaaavai laikyt sekcijoj, pakol supuna, ir po to vistiek laikyt.
nzn, visada viska suvartodavau ni othodia ot kasy, ir dar gadalindavau.
nu kitiems dziaugsmas tas masinas su skudureliu glostyt kiekviena diena ar ant plytu pasidejus i ja ziuret. nu kiekvienam savo.
man tai kazkaip daikto turejimas, yra neatsiejamas nuo naudojimo ji pagal paskirti, anos cia kaifas, kai ant plytu stovi. kaip turet boba ir jai ciulpt neduot, nors pries tai kiti duodavo.
na masinom gal tai nedaznai groja, bet kitiems daiktams, tai turbut cia dar veikia tas kaupimo sindromas. nusipirks nauja daikta laikys dar 5m, kol sudros iki negaliu esama.
nu gerai, liankiskiniu usu mentas, tai vis bando kandziotis vienaip ar kitaip ir be jokios prasmes, siaip tiesiog bet va, kai tokie stumimai jaunesniu priimami kaip uz rimta, gaunas jau nelabai gerai
suprasciau stumala, jei koks kvailius pasistato sirpotrebine askona ir taupo
mano atveju… tai bl, iseina, kad pkj nkj, uzmust apmyzt ir apsikt. visas visu klasiku likimas
prie ko cia ikast, tiesiog bandau primest, kas pas tave galvoj darosi- turet ta bulka, ta ubage, ir vazinet visokiais cimodanais.
zydo gabalas ble.
bbz, gailet sau kazko, tai man cia absurdu absurdas. priedo, kad cia sirpotriebas ir yra. as suprantu prikolas butu laikyt kokia tacka, su kuria gagarinas vazinejo, ar elvis preslis, o db bbz koks nx tolkas jas ten sklepe marinuot.
as suprantu- ubage butu kasdienai, bo ji ekonomiska, o s2 savaitgaliams- islekei miestan, padangos zviegia, dragai nuo sankryzu, visokius pizonus dedi i vieta. tai va cia uzskaitau, kad ‘‘turiu’’, kai pastoviai naudoji ta technika, pasisemi teigiamu emociju, ulybonas kabo pastoviai, net vaziavimas iki pardes, cia jau mini svente, ir taip pastoviai, o cia db, turiu bet neturiu, ciedinu geresniems laikams, nors paciam jau beveik grabas i subine beldzia.
apie ka stumykla, pradzioj? kada tu su kadziu ikociosi, kad ir kiek su bulka pravaziuota, t.y 65k.km ir mastabai europiniai… ubage isvis
kokis 120k.km pravaryta diena nakti istisai gyvenant
Tai apie ka stumykla ir ar tikrai man atsakyt i ja?
DR>nu pasakok, kiek prasukai ir sukisai. nes visi sako, kad vaziuokle metams 2000lt, dyzelio ryja kaip 3l bet taip nivalit.
tai as metuosna panasiai ir nuvaziuoju, apie cyrika-12 koki. nu buvau su juo nusitrenkes i de, i pl, i paryziu. kad nlb as tik megejas kur keliaut. statybines visas medziagas su juo suveziau kaimuka remontuot. kasdien i/is darbo su ja, i pardaskas ir literaturos. vos ne kasdien dugnais as ji pavaikau, niekada nestabdau pasidraskyt su kuo, tai va tokia ir stumykla, kad daxyuja endorfinu man per ji pasigamine ir dar pasigamins. as nekertu tolko jei ji kur uzmastyrinus laikyt, o paciam vazinet su dar kita masina.