Mexicietiska wirtuwe TEX - MEX

Mexicietiska wirtuwe Kietas TEX - MEX Kietas

man teko pabuvot mexikonu restorane, bet Taline. vaje vaje. kas didziausia ispudi paliko tai idaryti zalieji jelapenai censakiniu idaru. valgai, asaros kaupias, alu plempi, bet tad nepadeda. Pirmas kasnis nutirpde visus skonio receptorius, antras jau siekt tiek svelnesnis, o trecia kasni bekramtant pradejau jaust to begalinio astrumo subtilybes bei skoni, kurio neuzmirshiu visa gyvenima.
na mesa dar valgiau, deja kadangi buvau tik 1a karta, tai pavadinimu nepamenu Cha cha
bet zinau uz tai kad mexikonu virtuve labai liuks Gerai

Drovus man jau kvepia…

Nu MEXICANO virtuve tai rimtai super. As statuose irgi smarkiai pamegau. Nors taco-bell tai mano supratimu tas pats, kas bulviniai blynai is pakeliu Šypsena
Siaip teko gyventi miestelyje, kuriame mexicano sudaro apie 50% gyventoju, tai ten keletas tokiu restoraneliu buvo Gerai
Girdejau Vilniuj dabar kazkoks meksikietiskas restoranas yra. Gal kas buvot? Kokie ispudziai? Kaip kainos?

MEXIkietiski receptai jusu stalui jei po angliesku suprantat

http://www.ncwtrader.com/F/FREE%20INFORMATION.htm
http://www.freewell.com/freereports/household/31.html
http://www.palis.com/private/MEXICAN.HTM

Niam niam yumi yumi Niam niam mmmmm…

nebegaliu net skaityti ramiai, reiks begt i parduotuve atsispausdinus ir meginti ant saves kulinarinius sugebejimus Cha cha

[…vietoje intro…]

Jeigu imciau garsiai vardinti … Taco / Chili / Burrito / Chalupa / Baja / Nacho / Fajita / Gordita / Mexican Rice / Cinnamon Twists / Tostada / Enchirito / Salad with Salsa / Quesadilla … tai seile turbut iki zemes nutystu Niam niam …ech Mexica tai ne vien muilo serijalai ar Tarantino filmai, Acapulco, Elvis Prestlis, Corridos ir masinos su buivolo ragais ant kapoto, taip pat ne vien JEI LOU… man mexica prasideda visu pirma astriu AJEEEE Baisu kuris nuo pirmo kasnio tave pavergia Girtas ir tampi lyg narkomanas Myliu

jei kam teko pabuvoti San Diego (pietu California) turbut mazai kas liko abejingas mexicietiskai virtuvei…

Keleto patiekalu is TACO BELL aprasymas (aut. Taco Bell - MEXIcietiskos virtuves greito maitinimo restoranas)

http://www.grouptravels.com/usa_can/restaur/mexican.htm

so the discussion begins,… ar yra bendraminciu?

Taline ta Mexi’conu restorana ir as zinau, neblogas (jei ten tas pats prie Olimpinio sporto centro, Piritoje) idomu gal kur arciau yra nei Taline Nekaltas

girdejau gandus kad vilniuje kazkur algirdo/mindaugo gatveje yra, bet tiksliai nezinau… butu koool jei rasciau

jooo… Taip Meksikietiška virtuvė yra Gerai Myliu
O dėl restorano , tai yra vienas Gedimino pr. 5, atrodo, vadinasi “VIDUDIENIS”, dirba kasdien nuo 11 iki 23 val… Na bent jau praeitais metai buvo… Nekaltas

Algirdo gatveje vienas yra. Ten netoli prie sankryzos su Basanaviciaus gatve, netoli nuo santuoku rumu. Deja dar nespejau apsilankyti Liūdnas
Jei kas eisit ten valgyti, aprasykite ispudzius Šypsena

as tai nesu ragaes jokio meksikietisko patiekalo

[quote]lynx19 rašė: jooo… Taip Meksikietiška virtuvė yra Gerai Myliu
O dėl restorano , tai yra vienas Gedimino pr. 5, atrodo, vadinasi "VIDUDIENIS", dirba kasdien nuo 11 iki 23 val… Na bent jau praeitais metai buvo… Nekaltas
[/quote]

senos zinios Mirkt dabar toj vietoj 8 metru gylio griovys (rausia pozemine aikstele) ir jokio kabako net is tolo atsiduodanciu mexica tam rajone nerasta, ta gerai zinau… o vidudienis buvo toks so/so (interioras Gerai superb, o mealas Blogai noou) tee galima buvo cili sriubos uz 25 litus suvalgyti, o po teisybei tai ritos sleptuveje ji penkis kartus geresne budavo… isskyrus kaktusus interjere, ten apie mexica daugiau nieko nebuvo, mano galva Nekaltas

senos zinios Mirkt dabar toj vietoj 8 metru gylio griovys (rausia pozemine aikstele) ir jokio kabako net is tolo atsiduodanciu mexica tam rajone nerasta, ta gerai zinau… o vidudienis buvo toks so/so (interioras Gerai superb, o mealas Blogai noou) tee galima buvo cili sriubos uz 25 litus suvalgyti, o po teisybei tai ritos sleptuveje ji penkis kartus geresne budavo… isskyrus kaktusus interjere, ten apie mexica daugiau nieko nebuvo, mano galva Nekaltas

[/quote]

Hmmzzz… Laimingas Tai kad ir nerasi, manau, pas mus RIMTO meksikietiško restorano Žvaigždė , kur gryni mexicans gamintų Niam niam , bent aš taip manau… Žliumbia
Bet už ką tokia neteisybė??? Pavargęs Kinų yra, italų pilna, gruzinų, armenų ir t.t. irgi yra, net japoniskos virtuvės restoraną žinau… Nekaltas Na o su meksikiečių tai tikriausiai reiks metukus kokius dar luktelėt… Nustebęs
Gamink namie Cha cha …kol kas… Labas

Jus rimtai kas nors pabandykit Algirdo gatveje Nežinau

Ner nieko pasauly skaniau, nei meksikietiska virtuveNiam niam
Na nebent astri italiska pizaCha cha

pagaliau pasieke informacija apie mini Mexica Lietuvoje

Restoranas: M e x i c a

Vilnius in your pocket report:

[quote]You can’t miss the huge sign outside this Mexican (with a wry Lithuanian twist) restaurant, although you make like to miss a few of the latter-mentioned dishes and stick to the Mexican meals, which although suffering from a few of the problems associated with culinary import restrictions, are fairly admirable (the buritos, as fine as they are, need a litle extra spicing up to qualify asrealMexican cuisine for example). Especially at the weekend the place is often full to capacity, and so if you want to sing along with the live Mexican-Lithuanian in the oversized sombrero you should call in advance. Average meal - 20Lt
[/quote]

Adresas: Algirdo str 2, Vilnius
Rezervacija: tel: 265 01 47

Atidarytas: 10:00-23:00
Saturday: 11:00-23:00
Sunday: 11:00-23:00

Tingėjau viską skaityti, bet man labiausiai patiko obuolių fizz’as - pats paprasčiausias receptas Liežuvis. Sumaišyti lygiomis dalimis obuolių sultis ir imbierinį limonadą, pridėti ledo Gerai Jau beveik įsivaizduoju kaip šiltais vasaros vakarais maišysiu namines obuolių sultis ir Schweppes Ginger Ale Girtas Niam niam

Adresas: Algirdo str 2, Vilnius
Rezervacija: tel: 265 01 47

Atidarytas: 10:00-23:00
Saturday: 11:00-23:00
Sunday: 11:00-23:00

[/quote]

Thanks už Gerai išsamų info

patariu pabandyti kinu virtuve

Meksikietiska virtuveGerai

viskas puiku-isskyrus taco bellVeee

pasiulyk save gerbianciam mexikieciui papietaut taco bell’e-priims kaip labai rimta izeidimaTaip