Metine pajamu mokescio deklaracija

Metine pajamu mokescio deklaracija

kokia forma siais metais reikia pildyti? tokios, kur butu isskaiciuotas 33% ir 27% tarifas nerandu, gal galit kas nors pasakyti formos numeri? Aciu Šypsena

GPM302

Jei naudojiesi elektronine bankininkyste, palauk iki kovo 1 d., nereikes nieko pildyti.

Ji uzsipildys savaime? Drovus

na ne visai taip. beveik nieko nereikes pildyti tik tiems kurie gavo tik A klases pajamu.

Nu as ta ir turejau omeny. Gavus kokios nors ukines veiklos pajamu, pildymo bus daugiau. Šypsena

As nelabai nusimanau visuose situose reikaluose Nekaltas, bet pajamu esu gavusi tik is darbines veiklos… Drovus tai jeigu tos pajamos pravedamos i banka, o bankas pats nuskaito pinigus uz busto paskola, tai sulaukus kovo 1 d. pildymo bus maziau???

http://www.delfi.lt/news/economy/business/article.php?id=12188339

Aciu Šypsena

na ne tik ukines, bet ir pvz. pardavimo (kas nera veikla), autoriniu sutarciu ir pan.

Jei gauni tik darbo uzmokesti, tai tada tikrai verta laukt. is kitos puses, rekomenduociau bet kokiu atveju palaukti, tai bus matyt kokius duomenis gavo VMI ir jei kazkas ne taip, jau is anksto glaima bus pasiderinti, nes kitu atveju deklaracija atmes kaip neteisinga, taigi kad nereiktu siuntinetis - geriau palaukt.

Viskas dabar jau man aisku Šypsena Labai aciu visiems Apkabinimas

Kuuuurtke, esu pardavusi 100 kilu medaus "savai chebrai", pajamos, odnako. Jei as tarkim valstybei neprisipazistu, kad gavau tokiu pajamu, tai is serijos "pashvilpkit man…"?
Dar, thaddeus, o ka daryti, jei kompa pardavusi imone neperdave visu duomenu VMI? Galiu as, vadovaudamasi pirkimo dokumentais, pati ta suma isikelti ir lauktipilkuju svarku skambucio?

na kuuuurtke tai kurtke, jei viena, padeveta ir pardavei pigiau nei pirkai - niekam neidomuŠypsena) jei brangiau, beveik neidomu, nors grynai teoriskai tai jau pardavimo pajamos, bet yra visokiu bet, todel dzin.
Medus, cai biski kitaip, jei tamsta esat ukininke bitininke viena, jei pirkai 100 kg po 10 lt uz kg ir “savai chebrai” uzstumei po 20, cia jau kas kita.
Jei niekas nieko nezino ir niekas niekam nieko nesakys - treciaCha cha

Jei nepranese apie tavo kompo pirkima - ne tavo beda (nebent pati nepateikei duomeu apie save). Drasiai gali rasyt i deklaracija, bet aisku sulauksi skambucio ir reiks ta popiera parpdyt. Geriau pakrutint firma, kad pranestsu jei matysi preliminarioj kad nera - bus paprasciau ir greiciau grazins.

o jeigu ash apart algos, per metus dar 3-4 na gal 5 Šypsena mashinas pardaviau…gali kabintis prie manes del to??? reiketu tai deklaruoti???

Pildyk,kaip kas met…
Tik du kartus irasyk darbuotoja…
Pvz
01 petras petraitis kiek ismoku su 33%
02 Petras petraitis kiek simoku su 27%

apie ka cia tu? mes kalbam apie GYVENTOJO pajamu mokescio deklaracija, kuria jis pats pildo, o ne apie buhalterius ir pan. kurias jie pildo del visu darbuotoju.

jei uzdirbai nuo saskaitose nurodytu sumu (pirkimo ir pardavimo skirtumo) - tada reikia ne tik deklaruoti, bet ir sumoketi mokesti nuo pelno.

P.S. ir aplamai, su tokia veikla laviruoji ant idividualios veiklos ribos, taip kad atsargiai Mirkt

ble, ble- turiu bėdą- prieš 5 gerus metus pardaviau automobilį į rusyną “ant įgaliojimo”- ir dabar kabo jis ant manęs. Kaip ir turiu, bet neturiu aš jo. Gal jau yr koks būdas “nurašyt” tokius automobilius- paprasčiausiai su pasu ateit į Regitrą- ir pasakyt- ATE mašiniukui, prašau išregistruoti???

na nelabai cia su mokesciais tema susijusi… bet kazka girdejau su tuo "nukabinimu". Bandyk i vieta skambint ir pasiaiskinti. Jie ten dabar siek tiek patobulinimu yra padare, tai gal ir cia jau lengviau.