Metai “Bangoje”…
Ir stai praejo metai kaip as sedziu ‘Bangoje’… Ir kai apgalvoju tuos metus, galvoje daug minciu…
Kazkada viskas prasidejo nuo to, kad atsibodus diskusijoms ‘Delfyje’ atsitiktinai uzsukau i foruma “Apie viska”… Pirmieji ispudziai buvo gana keisti - isiveliau i konflikta, kuriame mane palaike Malvina ir pakviete ateiti i ‘Seima’. Atejau. Patiko. Ne is karto, nes buvo ir kitu forumu su idomiom diskusijom ir idomiais dalyviais… Bet palaipsniui supratau, kad cia man malonu ir jauku - kaip tikroj seimoj. Cia, nepaisant ivairios patirties ir ivairiu paziuru yra supratimas, pagarba, nuosirdumas ir nera pestyniu, asmeniskumu, tusciu temu…
Ka man dave ‘Seima’ - daugiau tolerancijos, supratimo, pazinau daugiau idomiu zmoniu, isigijau nauju pazistamu…
O kaip jautetes jus, ateje i ‘Banga’? Kodel pasirinkote butent ‘Seima’?
Sveikinu Paladinai
Na, as chia ilgiau…kokiu budu pakliuvau, net nepamenu.
Atejau kaip lady-x (na, dabar kas dar nezhinojo, suzhinos kur gi ji dingo). Man reikejo palaikymo, paramos, nes buvo labai sunkus laikotarpis. Pasidairiusi ivairuose forumuose apsistojau ties sheima. Pradejusi savo tema sulaukiau daug palaikymo. Ledi, Elva, Kove, pradingelis Lexxus. Labai greitai supratau kad chia pasiliksiu ilgam Ir bedomis ir dzhiaugsmais dalinausi kaip su tikrais draugais. Su laiku draugyste tvirtejo… Dabar jau net nelabai isivaizdoju savo gyvenimo be Sheimos…
Sveikinu Paladinai
As nesu prisiekes Seimos lankytojas ir i si formua uzsuku tik karts nuo karto. Bet tai idomus forumas ir jame vykstancios diskusijos vertos demesio. Pirmiausiai susidomejau Banga gal pries nepilnus metus, nors apie jos egzistavima zinojau nuo pat jos ikurimo. O pastoviu lankytoju tapau pries pusmeti. Bangoje randu gana ivairiu diskusiju, kuo ji mane ir traukia. Ir tai, kad parasytas patarimas kartais padeda kitam zmogui, nuteikia maloniai. Sekmes tau ir toliau buk idomus pasnekovas.
Su metukais
Jau kažkurioj žinutėj rašiau,kad “Šeima” man patiko temomis,didesne dalyvių tolerancija…Nebuvo koliojimosi,įžeidinėjimų,valdžios i įtakos dalybų(gal sugebėsim to išvengti?)…Na,ir be abejo,mūsų Moteros-Jumi
Paladinai,
Gal ir keista, bet tikrai cia galima pratupeti puse dienos ir tik tada susigriebi,kad reiketu dirbti…
cie tikrai galima raasti patarima, paguoda ir daug graziu minciu.
Sheimoje neranda vietos mazvaikiai, kuriems tik poslos ir bjaurios mintys galvoje, todel ir nerasi cia keiksmu, blevyzgu ar kvailu pokstu. o tai labai labai
nors tapau ir kitu klubu ir forumu nariu, bet pastebejau,kad kai ateinu i sheima - niekur kitur manes ir nebebuna , labai jau pamirstu is cia iseiti
ACIU JUMS VISIEMS KAD ESATE - ir
,
JUS VISI TIKRAI LABAI SAUNUS IR AS JUS
Sveikas, Paladinai
tik atėjusi į Bangą, pastebėjau tavo ilgas, argumentuotas žinutes Pagalvojau, kiek laiko ir noro reikia, norint tiek įsigilini … Tai va, buvai (ir esi
) vienas iš tų Šeimos (o ir kitur) ‘rašytojų’, kuriuos įdomu skaityti.
Kitiems po tavo ‘pasisakymų’ kartais nėra ką bepridurti -
tai vertinu ne kaip kažkokį norą pasirodyti, lyderiauti, o atsakymą į temą iš esmės, objektyviai ir nuoširdžiai
Nedaug pas mus tokių.
`Broli,tu teisus.
Ai ,bet vistiek suposlinsiu.
As va cia dar suzinojau kas yra dziiiiir druzba .Bliaka gal i man i marodierius,oi
t.y. moderatorius pasiduoti.
Draugu ir pazystamu ir giminiu ir giminiu giminiu …oiiiiiii
Svarbiausia ,kad fain…
Oi as jums prisipazinsiu…as net Bangos Evelina isimylejau
Ir kur cia lekt ir kur cia pult?
Gerai ,Paladinai,nepazistu asmeniskai ,bet (na yra toks posakis : su kuo eitum i zvalgyba?,ne visi zino ka tai reiskia ,ne visiems reikia) as manau ,kad cia komanda susirinktu .
Nu blia liezuvis…jei zvalgyba darytume marceliutej,ar alyvos stalciuose …
Mane tai "uzkabino" tie snukuciai, ikoneles visokios - pamaciau kolegos monitoriuj ir uzsimaniau pati taip parasinet.
Tai dabar, ziuriu, net darbe, kai reikia ka nors rasinet ir uzknisa, tai taip ir norisi i teksta ipiest arba, jei sekasi,
.
O nuo snukuciu net nepajutau, kaip isitraukiau - na, patinka man zmones, kurie mato toliau savo nosies galo.
sveikinu, Paladinai.
o as atejau tiesiai i Seima. viena syki nuspaudes is smalsumo baneri kazkur, atejau, apsiziurejau, paskaiciau busta, dar kazka… Antra karta ilindau nusiteikes jau kazkur sudalyvauti, issyk uzkliuvau uz seimos… ir kitur tik retsykiais nosi iskisu…
Pradzioj buvo truputi nedrasu, - rasai, nejausdamas bendro klimato dar, nuotaiku… paskui vis drasiau, dabar jauciuosi savas. Man idomios nuomones daugelio dalyviu… daznai patinka keliamos temos… Man smagu, kad gali iskelti sau rupima klausima - ir chebra isiklauso, masto, nuosirdziai reaguoja - tai jauciasi is atsakymu, is tiesu daznai padeda paciam susidelioti mintis.
Kartais jauciu, kad svarstau, ar buti tikrai atviru… kaip ir gyvenime, taip ir cia - uz viska sumoki… Va sitos abejones tai man nepatinka…
Sveikinu ir aš Tave, Paladinai su metinėmis šventėmis
Labai malonu kad esi ,pritariu minčiai kad po tavų žinučių tikrai nelabai yra ką pridurti- labai išsamiai ( o dar kas įdomiausia praktiškai atrodo lyg manas mintis surašytum) , protingai, rišliai išdėstai mintis.
O kodėl aš užsikabinau būtent už šeimos?
Čia ačiū pradingusiam Lexxui reiktų pasakyt , ir Lady X irdar daug kitų asmenų -tiesiog su jais buvo gera pasišnekėt, aptart kai kurias problemas, kurių net artimiausiam žmogui negalėtum pasakyt.Ir kas svarbiausia- gauti paguodos žodį, patarimą, palaikymą.Manau dėl to kad čia susirinkę tolerantiški , malonūs žmonės.kitokie matyt nepritampa ir išgaruoja
Tegyvuoja ŠEIMYNA su visais jos nariais
Tikru tikriausia tiesa.
Tai kaip švęsi metines, Paladinai? bus virtualus, ar kaip?
Yra daug žmonių, kurie gali išreikšti nuomonę Bangoje, bet tik į nedaug nuomonių yra taip įdėmiai įsiklausoma, kaip Paladino. Tai reiškia didelį užtarnautą autoritetą ir labai rimtą, atsakingą požiūrį į tą, ką rašai. Šiuo požiūriu “Šeima” ir išsiskiria iš kitų forumų.
Bet tuo pačiu negalėčiau įsivaizuoti Šeimos be daugybės kitų žmonių, kurie nuspalvina mūsų bendravimą vis kažkokiais naujais akcentais: alyva, dingęs, Gluosnė, Zhulikas ir kiti yra tokie pat svarbūs ir neatsiejami, ir jų charakteriai atsiskleidžia per jų pasisakymus.
Ilgiausių metų!
Buk pasveikintas su metinem !!! Vat iki ko “davede” “Banga” zmogu-metus laiko jau sedi jis cia ir ne velnio kaip matau nesiruosia iseiti -saunuolis !
As cia jau gal kokia pora meteliu (ta prasme kad "Bangoje" nors nesu pastovus “seimos” lankytojas bet zinot kai noriu ka nors rimta parasyti ar paskaityti tai tikrai uzsuku.
O i “Banga” uzsukau visai atsitiktinai -ieskodamas kazko “Bite” puslapyje. Ir kaip matot “sedziu” “Bangoje” 2 metus! Valiooo man !!!
Nors pati retai sudalyvauju pokalbiuose, na iš pradžių buvo dažniau, dabar dėl darbo negaliu, bet nepraleidžiu progos užsukti į Šeimą, kur labai “blaivių” minčių galima pasisemti. Buvau padariusi pusės metų pertrauką, o sugrįžus buvo smagu pastebėti, kad beveik visos “druskos” ir “pipirai” pasilikę ir dalyvauja.
O seku aš čia jus iš šono
Linkėjimai Tau, Paladinai, esi vienas iš tų, dėl kurių įdomu užsukti!
Ei, chebra- mes čia ditirambus Paladinui giedam.O jis?-arba ne virtualų gurkšnoja, arba pampsta iš malonumo.
Paladinai,parodyk gyvybės ženklus
Kas cia dinges? Ar as? Nea - as nedinges, as tik tylus…
Kove, Gluosne
Netylėk, paplepėk.Juk pasiilgstam visgi
Ir Paladinui linkejimus perduok.
O už gėles- ačiū.
Kad dar kokį gavus…
[quote]
Lexxus rašė:
Kas cia dinges?
As cia dinges.Zmones ,vsio keisiu nick’a.
Nors kaip mano a.a. bobute sakydavo ,na as gimiau ir uzaugau zveryne,netoli pedagoginio,exxxxx uztai ir charakteris nuo tu merginciu koju…jooo,ai ,bet ne apie, tai ji sakydavo:‘kur tu zveryne normalu zmogaus vaika rasi?’…
Va ir as galvoju…gal seskines trasose koks mauglis gyveno
Man tai “Seimoj” gera. Bandziau iseiti, pabegti (vardan darbu, kuriu kartais nespeju padaryti), bet vis griztu ir griztu