Meskeriotojo kortelė

Meskeriotojo kortelė

Kaip ir rasiau nauju leidimu temoje - nurodoma tik zvejybos data. Taip kad - eilinis žvejų mulkinimas tesiasi - nori zvejoti viena vakara ir kita ryta, pirk 2i korteles Blogai Veee

o laimėt neina nieko Cha cha ,bet rašo,kad galioja vieną parą,tai nuo nurodyto laiko ir turėtų galiot iki to pačio laiko kitą dieną,kitaip nesamonė kažkokia.Juk pvz kelių mokestis,jei neturi čekio irgi galioja iki pirkimo dienos virudnakčio,o su čekiu visą parą.Ar čia netaippat?

Mažeikiuose kur nueini niekas niekur nėra girdėje, aš apie parduotuvėse dirbančias pardavėjas prie terminalo. Užsispyręs.

reik sakyt,kad išmoktų arba lai darbą keičia Taip

taisyklese rase,kad paciam reikes isirasyti zvejybos data,kaip ir varda ir pavarde.

ir asmens kodo tipo reikes

o tu matai, mes nežinojom… Juokiasi

Aš ir įkėkliau “nuotrauka”, kad parodyti ir paklausti bei padiskutuoti. Jei perki iš anksto, tai tada “galioja” tik TĄ PARĄ, jei perki tą pačią dieną kai žvejosi (PVZ ŠIANDIEN), tai galios TIK IKI 24:00 val. Vo tokia '.OPA" Piktas Blogai

būtent, kad padaryta nesamone, nes jei nori tarkim žvejot nuo vienos iki kitos dienos pietų tai jau reiks dviejų licenzijų… Piktas būtų gerai, kad eitų laiką pasirinkt nuo kurio ta licenzija isigaliotų…

Jo jo. Kaip dabar matau tuos, kurie prieš žvejybą įsirašinės žvejybos pradžios datą ir laiką JuokiasiAš taip pat norėčiau turėti dienos bilietą už 3lt kišenėje. Kada mane pareigūnai tikrins tada datą ir laiką įsirašysiu. Ekonomiškai ir lietuviškai Cha cha prasisukčiau Valio

viskas logiska ir grazu= tas pat kas ir latvijoj perkant licenzija Juokiasi

neisradinekir dviracio jei perki ta diena kada zvejoji pvz17h kortele galioja 1 para reiskia iki kitos dienos 17h jei perki is anksto tai tik ta para nuo00h iki 24h Labas .kas norit galit pirkinet ir po 5 korteles Mirkt

Albertino konkreciai ir aiskiai parase GeraiIr gana cia isradinet dviracius Juokiasi

Nekaltas

toks jausmas kad ta kortele 500 kainuotu. uz kura iki zhvejybos vietos 200lt sumoket px, o va uz leidima parai 10Lt labai ŽliumbiaDziaukites kad pinigeliai eina teisinga linkme, o ne i shulini. Uz ta cervonsa kitais metais nemazai mailiaus bus islista i placiuosius vandenis Gerai

reikia tiketis kad taip ir paleis mailiaus, nes viena byla dar kiek zinau nesibaige, o del meskeriotojo kortos tai kodas kazkaip man atrodo ne tas ar as turejau netikslia info jei galit mane pataisykit Paplepėkim

Nekaltas Šypsena

as manau kad bilietas galioja viena para pvz 2012 04 13 0:00- 24:00. Para skaičiuojama taip Šypsena Ir žvejok nuo kada nori, nuo pietu, vakare, bet tik konkreciai ta para… Bent jau taip visur yra.

“mailiaus byla” yra visiskai nesusijusi su pinigais kuriuos mokejote, mokate ar mokesite uz leidimus. Nebukit kaip bobos troleibuse kalbancios apie kubiliu. Valstybe mailiaus neaugins, ji ji pirks viesuju pirkimu budu, pagal galiojancius teise aktus. Kadangi tas pirkimas tures LABAI dideli susidomejima visuomeneje (zveju turim nemazai), manau viskas turetu vykt pakankamai saziningai. Jeigu kasnors galvojate kad bus permokama uz mailiu ir kazkam duodamas atkatas, galit dabar oficialiai uzklausti keliu imoniu parduodanciu mailiu apie ikainius. Jei bus nupirkta zenkliai brangiau, dabartinius atsakymus ir pirkimo sutarti galesite perduoti prokuraturai kaip pagrinda pradeti tyrima del nesaziningu viesuju pirkimu.