Mes su Taciu

Mes su Taciu

Jau atidarėme upėtakių sezoną. Jei laikysis tokie orai bus galima dažniau pavarinėti į mažus upelius. Tai tiek

P.S. Alvisk ruošk meškeres sezonas jau atidarytas.

su kuo ir sveikinu Alus Simuko nepamirškit paimti

MB600 rašė:

Jau atidarėme upėtakių sezoną. Jei laikysis tokie orai bus galima dažniau pavarinėti į mažus upelius. Tai tiek

P.S. Alvisk ruošk meškeres sezonas jau atidarytas.

Sveikinu Šypsena

ta kota kur turiu - jau paruoses, alia jis nelabai tinkamas. O kur Tacis dingo paskutiniu metu? Apakęs

Mane prigasdino, kad as dabar normalaus koto negausiu, reikia laukt kol uzves pavasari, ar tiesa? Apakęs

turistux rašė:

tiesa, kol neįvyks paroda balandžio mėnesį, tol kotų pasirinkimo nebus Šypsena

Po to irgi nieko nebus. Gali nepergyventi.
Geri kotai būna retai ir netyčia.
Kažkodėl jų masiškai niekas neveža.
Gal specialiai?

Simonas vardu Petras rašė:

Po to irgi nieko nebus. Gali nepergyventi.
Geri kotai būna retai ir netyčia.
Kažkodėl jų masiškai niekas neveža.
Gal specialiai?

tai ka man daryti? Nustebęs

Nieko nedaryk, pirk bilia kokį. Kai nerasit upėtakių 3 žvejybas iš eilės, bus aišku, kad kotas kaltas

Alvisk rašė:

tai ka man daryti? Nustebęs

Nu ką, ką… Ieškok. Kai rasi - paprašyk, kad paslėptų ir atsivesk ką nors suprantantį. Tada arba pirksi, arba būsi išlazdavotas(draugiškai).

Nu ką, ką… Ieškok. Kai rasi - paprašyk, kad paslėptų ir atsivesk ką nors suprantantį. Tada arba pirksi, arba būsi išlazdavotas(draugiškai).

ok Šypsena gal gali patart i kokias firmas orientuotis?

St.Croix, Fladen

Alvisk rašė:

ok Šypsena gal gali patart i kokias firmas orientuotis?

Vau ApakęsApakęsApakęs

?Apakęs?Apakęs?Apakęs?Apakęs?Apakęs?

Alvisk rašė:

o kuom pagristas nustebimas, ar tai reiskia kad tos firmos s. ar priesingai, ar siaip? Apakęs

Nu nėra jau jos tokios prastos, nėra. Tu tik rask pamėgink, o tada pašnekėsim. Tik pirkti reikėtų ne gariūnuose.
Čia šiaip, gamtos stebėjimai. Šypsena

O jei rimtai, tai l;abai jau pavadinimai reti mūsuose.
Fladeną tai kol kas tik vieną esu matęs parduotuvėse. Tiesa, dabar matau dažniau, nes jis pas mane namie guli Liežuvis

bet is tikruju keista, noriu koto, o turiu ieskoti kam reikia mano pinigu Nustebęs

O tu paieškok akumuliatoriaus originalaus irgi bus tas pats. Pabandyk stabdžių kaladėles geras nusipirkt- irgi sunku. Kaip gali didmeninkas ar pardės savininkas užsivežti įrankių po 300-400Lt, jei jų nuperkami vienetai- per brangu pagal mūsų algas.
Be to, manyčiau, kad ir antkainiai turėtų būti ant gerų kotų dideli užmesti, gal net į lenkus vertėtų pavažiuoti tokių pirkinių. Įdomu būtų pasižiūrėti skirtumą elektroninėse parduotuvėse, bet linkų nežinau ir konkrečių modelių sulyginimui

albatros prekybos mėgink betarpiškai užklausti, nes kitaip jau jam gali būti pabodę panašius klausimus gvildenti ir nenorės būti apkaltinats (vėl) reklaminimu

Alvisk rašė:

reiks sia savaite gal pradet ieskot Nustebęs
dar konfoj paklausiu, gal kas patars ka nors Nustebęs

kreipkis i MB600, geriau tegu savas uzdirbs, o ne tie "kur prie zemelapio".

Alvisk rašė:

zztop rašė:

kreipkis i MB600, geriau tegu savas uzdirbs, o ne tie "kur prie zemelapio".

as uz 250 Lt pliusminus 50 Lt noreciau, o pas MB600 turbut labai brangu…

nu jo,gal pigiau cia rasi, susiklaidinau, bo maciau kazkur 5-600 lt.
Bandyk i Nasrus (Pylimo g.) ir butinai nuolaidos prasyk, pardaveja vakarais net savininkui i namus skambina ir klausia ar gali pigiau parduoti. ir uz ~200 lt. gali susirasti kazka.