Merginu nuotaiku kaita
nu tai bent jau pabandytumet paaishkint
O ka cia aiskint? Tai gamtos desnis.
ce tox mergu tipasnieko jau nepadarysi
suprast kai nezinau visu priezasciu kodel taip yra ir siaip man atrodo labai daug ishsiskyrimu del to buna, mergina susiparinus, bachura uzknisa, kad ji kazka bando pavaziduot bet nieko nesako, jis ant jos supyksta, ji tai supranta kaip jos negerbima, nes tokiais atvejais bachuras ja turi uzjaust
mums juk menesines buna…
taip buvo ir bus…bet jei vaikis myli,ar bent jau domisi,tai turetu savo drauge suprasti
Paprasciausiai joms sunkiau nei mums,buk supratingas.
…viskas butu daug paprasciau jei zmones butu atviresni ir labiau suprastu ir reik nebijoti aiskintis sakyti tiesiai sviesiai ko nori ir ko troksti! Na mazdaug panasiai…
Jo nereikia wisa laika tik apie sawe galvoti, reikia suprasti jog merginos brenda kitaip negu waikinai…
na bet tu ir nesupratingasistiesu tai prie ko cia TOS DIENOS???
jei merginai liudna tai reiskia,kad tos dienos???kazkokia nesamonejei mergina liudi tai ji nori,kad tu paguostum ja…,svelnumo parodytum nors kruopelyte,nori,kad pasijaustu laiminga salia taves,o tu…;(
visiskai teisingai!
nevisiskai teisinga
Nu nzn man tajp nebuna…
tajp jau yra… bent jau man paciai taip daznai buna
Niu tikrai prie ko cia tos dienosss???Merignai liudna buna daznai!Nesiseka,jauciasi nelaiminga,ji nori kad jus paguostumettt!!Ne dienose cia esme!Prisiklauso vaikinai ir tiki…oi jus dar daug nezinot apie merginas ir isvedat savo teorijas…Pvz:bunu mokykoj susierzinus,tai visi vaikinai ziuriu kaip…hm…sirgciau Nugi kvaila!Gal man nesiseka meilej,seimoj,gal sesuo suerzino pries iseinant,gal siaip jauciuosi nieko nemylima…o jus uzsipuolat…fe…
niu nezinau… mane tai liudesys irgi kartais aplanko ir as pati nezinau kodel, o dar labiau susinervinu, kai manes praso paaiskinti kas yra. kaip as turiu paaiskint jei pati nezinau??? ir buk geras, neversk visko toms dienoms
zmones juk tai naturalu!
Visi mes zmones tiek merginom tiek vaikinam taip buna,tik jus gal saves nepastebit!!!
Merginos turi jautrias širdeles , kurios labai jau stipriai reaguoja į visokius erzinimus ir pan. …
Todėl vaikinams patarčiau būti geresniems ir nedaužyti merginų širdelių ir nuotaikų…