Merginu 2-kova Vaizdelis nekox

Merginu 2-kova Vaizdelis nekox

Nu xebra Juokiasi Acitiko bajeris shoolooj Juokiasi
Zhodziu 4 klasiokes susipiko. 2 drauges VS 2 drauges.
Nu nuejo po pamoku i razborkes…Cha cha

Nu ten tai buvo vaizdzelisŠypsena
Viena kitai uzh plauku ir dafa izheme, plucha, banke…Cha cha

o tep mushesi gal 10 min po to ishsiskireCha cha

ale pazhiet tai buvo qlŠypsena

Tai zhiuriu dabar bernai taip nesimusha kaip merginosCha cha

nu tai o kam mes auginames ilgus nagus??o tam kad draugem trenkt ir poto tokios zymes lieka fainos Cha cha

man tai labai slykstu kai mergos musasi

Juokiasi Niu tesa veidelai shiandien pas tas kurios "GAVO" tai shiurpusCha cha

aš ne kartą drakinausi su panom Pavargęs

niu saip tai slykstoka gaila ju kai jie uzh plauku tamposi Cha cha

yra tekę matyt… žvengiau susiriesdamas… vis dėl to labiau azartas paima, kai du bernai mušasi - norisi ir pačiam pasipy’zdint… Cha cha Alus

dabar tokie laikai kad kiekvienas turi kovoti uz saveCha cha

As kaip budavau jaunesne pliekdavausi,dabar viskas kitaip atrodo-paprasciausiai zema.

Nu protelio tai isvis neturi…as po to akiu net netureciau kur padet is tos gedos Kanda bet aisq pirma nesimusciau Cha cha…dar ir sauna taip galvon…A gal cia pries jus Vyras pavadinino???a siaip tai Moteris parode iki kokio zemo lygio jos gali nusirist Gerai…Savigarbos neturi…

Taip aha…pripazhystu,negrazhu kaj mergos mushasi,bet ir joms tenka uzh sawe pakowot.Shiaip pati niekada nesiulau eit i drakes bet jei jau kita pasako tai neapsitriochinu…mushtis tai mushtis…Nežinau nu fuj kajp negrazhu…Veee kas do per lajkaj atejo.

man tai labai patinka, nes juoko daug buna, tokios aistros uzverda, merginos dar kazkaip arsiau malasi nei bachurai

Arsumo tai jos turiKanda uucchhttyy!!!

man tai irgiTaip,geriaujau mergos nesipyktu ir nesimustu,tam juk yra bernaiCha cha bet labai fainiai kai mes bernus ****inam, man patinka Cha cha,nu bet cia tik tada kai jie nusipelno sito,xe xe ŠypsenaJuokiasi

shakes …Cha cha … anekdotas…Cha cha

O man tai zhiauriai juokinga…Taip

Kadangi tokiu vaizdeliu kas diena nepriziuresi, reikejo stafkes statyt, gal bent kokia nauda is to ispest galejai Juokiasi
(bajeris, jei kas priime uz gryna piniga)

Pazistamas vaizdelis…Nekaltas I savaite koki karta tenka matyt…Nekaltas man tai siaubingaNežinau Ir pati niekada nesizeminu ir nepuolu pirma i kudlas, o jei ir buna taip, kad zabivaet kas nors strelu ateinu bet stengiuosi nedavest iki mustyniu…Nekaltas Ruskes arsios jos kitaip negu mustynes nemoka aiskintis santykiu…NekaltasBlogai

mmm Visai ne anekdotasCha cha Ash liudininkas buwau saip Laimingas