merginos per daug maloios ar jos tik taip apsimeta
kaip jus manot ar merginos visada buna malonios ar jos tik siaip apsimeta ?gal sakau jos buna malonios iki tada kol jas istikro pazysti?na kaip jus manot
tu kliedi…
tai priklauso nuo panos be abejo, tik geri pazinus pna, gali pasakyti, ar ji tikrai maloni
ir tu kliedi…
ju malonumas tiesiskai priklausomas nuo jos poreikiu. jei nores tave kabake nugrezt, tai oi kokia maloni bus…
tai priklauso nuo zmogaus,nes kiekvienas zmogus yra labai skirtingas.
AS beveik visada bunu labai maloni Tik vat su bendradarbiais tai man taip neigauna
Na baig tu
merginos juk ne zmones - jos butybes is aukstesnio lygmens
kaip jos uzprogramuotos -taip ir veikia
Geriau su tokiomis nebendrauk
ir nesiokis apsaugini talismana
Seip apsimeta, zinau darznai buna labai malonios nors is tikro tokios nera. Jos yra tokios butybes, jei jau ko nors reikia, tai aik tu sau. Lenda i uzpakali tolka tak…
as esu dazniausiai maloni,nematau reikalo apsimetineti del to kokia esu.
pasitaiko visokiausiu variantu
Manau isaukletos buna malonios visada, o likusias auklek neauklejas, ar pazink nepaxinojas nieko gero nebus is ju!
Cia tik mano nuomone!
na kadangi tai iseitu jog panos raso kaip istikro yra n net nzn.siaip man ir atrodo kai joms ko nors reikia tai jos ir lenda i sikna o jai ne tai tada eik nx.na zodziu
Na is esmes ir cia su tavim kolega sutiksiu!
Daug pasaku skaitai
visokiu yra visokiu reikia,per pirma pasimatyma galima puikiai patikrint
cia taip viska visi interpretuoja, tarsi kokia knyga perskaite ir dabar aptarineja…
mes gi irgi zmones tik skirtingos lyties nei jus, vaikinai, ir kaip jus nemalonus bunat , taip ir mes, arba atvirksciai vieni kitiems visi malonus
"widux rase -->gal sakau jos buna malonios iki tada kol jas istikro pazysti?"
o tai gal mes malionios, iki to laiko, kol suzinom koks jusu tikras veidas?
na manyciau kad tikrai ne. siaip kiek zinau baxurai nemegsta apsigaudineti bent jau as… o kad jos taip elgiasi tai faktas nes pas jus biski yra anamus tai zodziu patys turit suprsti(panoms) kad jus taip elgiates neapgalvodami konfliktu ir panasiai cia jau jums yra paveldima is praeities tad cia jusu toks ego
visos jos apsimeteles, as tau sakau