merginos per daug maloios ar jos tik taip apsimeta

merginos per daug maloios ar jos tik taip apsimeta???

kaip jus manot ar merginos visada buna malonios ar jos tik siaip apsimeta ?gal sakau jos buna malonios iki tada kol jas istikro pazysti?na kaip jus manot ???Šypsena

tu kliedi…

tai priklauso nuo panosŠypsena be abejo, tik geri pazinus pna, gali pasakyti, ar ji tikrai maloniŠypsena

ir tu kliedi…

ju malonumas tiesiskai priklausomas nuo jos poreikiu. jei nores tave kabake nugrezt, tai oi kokia maloni bus…Taip

tai priklauso nuo zmogaus,nes kiekvienas zmogus yra labai skirtingas.Šypsena

AS beveik visada bunu labai maloni Flirtas Tik vat su bendradarbiais tai man taip neigauna Ne

Na Nekaltas baig tu
merginos Moteris juk ne zmones - jos butybes is aukstesnio lygmens !!!
kaip jos uzprogramuotos Tūsas -taip ir veikia Taip
Geriau Nekaltas su tokiomis nebendrauk Ne ir nesiokis apsaugini talismana Žvaigždė
Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Seip apsimeta, zinau darznai buna labai malonios nors is tikro tokios nera. Jos yra tokios butybes, jei jau ko nors reikia, tai aik tu sau. Lenda i uzpakali tolka tak…

as esu dazniausiai maloni,nematau reikalo apsimetineti del to kokia esu. Nekaltas

pasitaiko visokiausiu variantuTaip Šypsena

Manau isaukletos buna malonios visada, o likusias auklek neauklejas, ar pazink nepaxinojas nieko gero nebus is ju!
Laimingas Cia tik mano nuomone!

na kadangi tai iseitu jog panos raso kaip istikro yra n net nzn.siaip man ir atrodo kai joms ko nors reikia tai jos ir lenda i sikna o jai ne tai tada eik nx.Liūdnasna zodziu

Na is esmes ir cia su tavim kolega sutiksiu!
Taip

Daug pasaku skaitai Cha cha

visokiu yra visokiu reikia,per pirma pasimatyma galima puikiai patikrintMirkt

cia taip viska visi interpretuoja, tarsi kokia knyga perskaite ir dabar aptarineja…
mes gi irgi zmones tik skirtingos lyties nei jus, vaikinai, ir kaip jus nemalonus bunat , taip ir mes, arba atvirksciai vieni kitiems visi malonus GirtasCha cha

"widux rase -->gal sakau jos buna malonios iki tada kol jas istikro pazysti?"
Cha cha
o tai gal mes malionios, iki to laiko, kol suzinom koks jusu tikras veidas? NekaltasNekaltasCha chaCha cha

na manyciau kad tikrai ne. siaip kiek zinau baxurai nemegsta apsigaudineti bent jau as…Šypsena o kad jos taip elgiasi tai faktas nes pas jus biski yra anamus tai zodziu patys turit suprsti(panoms) kad jus taip elgiates neapgalvodami konfliktu ir panasiai cia jau jums yra paveldima is praeities tad cia jusu toks egoLiežuvis

visos jos apsimeteles, as tau sakau Taip