Man iskilo toks klausimas…
Jei sakykim, su mergina sneki ir sakai ka galvoji apie viena ar kita fakta, bandai diskutuoti… tai galiausiai nieko su ja neiseina.
O jei ja liaupsini zodeliais, pritari kiekvienam jos sakiniui, zodziu visaip apmetai graziai zodziais, kartais save net priverti galvoti kaip jos(zodziu trini makaronus), tai viskas gaunasi puikiai?
Kame suo pakastas? Daugelis vaikinu tuo ir naudojasi, prikabina makaronu, ir kai viskas atlikta - palieka?
Paprasyk kad kita karta jos isjungtu durniu
o siaip ne visos mes tokios, visokiu yra, bet tokios tai jau tikrai bernu nemaciusios
o siaip daznai panom patinka klausyti ka jus dar sugalvosit
haha velgi RESPECT’a 2 dzukas ))
merginos shvelnus sutverimai todel jioms ir patinka liaupsinimai pabandyk tu ciuvui pasakyt kad pas ji nieko uzhpakaliukas ar akys grazios, taigi ishjunks
Paliaupsintum mane, paciulbetum,… Nemegstu kaip kalba be pagrindo. Tas pats su tais ciulbejimais- pasiulyciau lubrikantu ir juos naudoti pagal paskirti…
Man maloniau su tokiu zmogum bendraut kuris turi savo nuomone, ja gali apgint ir su manim pasigincyt…
Kaip kitom merginom nzn, bet manau, kad nera megstamas dalykas kaip makaronu kabinimas. Geriau jau juos naudot pagal paskirti- valgyt, o su zmonem reikia bendraut, tik reikia atsirinkt su kuo ir ka kalbet…
merginos irgi nekvailos, ir dazniausiai zino kada jai makaronus kabina, bbet vaikinai mano kad mes nieko nepastebim ir atrodo kad jie tuo naudojasi, o ne atvirksciai?
siaubas kai nekenciu tu bla bla…" tu tokia grazi, tokia gera, tu angelas" ir t.t.
aisku komplimentu reikia, bet proto ribose,
reikia merginai sakyti, kad myli (jei tikrai myli) bet ir tai neperdaznai, kad neskambetu kasdieniskai ir banaliai.
makaronai seip gerai - svarbiausia neperlenkt lazdos.
ir dfar ne tik merginos ausim myli… vyrams irgi ne ka svarbiau zinot kad jis "pats geriausias "
Klausyk- tu durnas ar tik is idejos? Nemoki atsirinkt kur apie dauguma, o kur tik apie save zmones raso? Ar cia tavo siandieninis hobbi prie visko savo liezuvi prilipinti?