na as tai nasosu nedarau,na bent jau stengiuosi neuzstatyti
man kazkaip atrodo jog jai padarai nasosa tai reiskia nepagarba…
merga su nasosu zema
bjauru…
žiūrint kurioj vietoj.
pvz?
Vaikinai, kaip vertinat merginu daromus atsosus
va cia tai jau idomesne diskusija butu
karta padare, daugiau tokios progos nebepasitaiko. Kazkada tai baxuras buvo padares, bet cia pacioj draugystes pradzioj, daugiau nebedare, nes as jam toooki padariau, kad visa savaite buvo ir visi draugai ji *skylė*vojo
o per kelnes taip ziauriai matesi?
Vataip vertinu
Kiek zinau senaiu kaij nasosus darydavo tai reijkshdavo kad mergina jau “padulkinta” … Taijgi uz toki dalyka tikraij reijkia duot bernui i dantis…
axujena pasauleziura
, nesuprantu, negi tam vaiku darzely siais laikais nieko doro vaiku nemoko
malalietkishka
waiku darzelis
nu tikrai kad svelnumoir dar cia, pasirodo, yra “poelgis”
na kam to reikia? tai kas vyksta miegamajame ir turi likti uz jo duru
tai kas gi tokia ziurke su kreivom zaliom kojom buciuos, tuo labiau nasosus darys…
man tai iskart asocijuojas kaip penktoj klasej suzinai, kad is paralelines klases kokia tai Petrute susidejo su vyresniais “bernais” ir pamatai, kaip jinai ateina su skarele ant kaklo, o is po jos kyso melyni tokie visokie… ir tada juokooo buuunnaaa… ;| Man asmeniskai vaikiska. Manau nei vienas save gerbiantis vaikinas taip jau nebesielgtu, o taip pat ir save gerbianti mergina neturetu leistis. Nu aisku nebent ten kazka svaigstant, bludijant…bet tikrai nemanau, kad tai meiles israiska ir tikrai tfu tfu tfu negaleciau lygint su buciniais ar kazkuo tais.
Tai jo Pirma isikisk i sikna, po to i dziundze, o likucius burbuoles grioveliuose isciulpk!!!
mazvaikiska ypac kai daro ant kaklo ar dar kur,paskui vaiksto ir net neslepia