Merginos, kaip daznai lyginate savo vaikina su kitais?

Merginos, kaip daznai lyginate savo vaikina su kitais?

Gal geriau sakykime kaip daznai svarstote “…o gal sitas butu geresnis nei manasis?” ar pan. Zodziu, ar susimastote ir kaip daznai, kad jusu vaikinas jums gal nebeidomus ar nebepatinka, o va tas is gretimo kiemo toks visai nieko… Taciau vis vien liekate su savo vaikinu.

Girtas,mastyti nedraudziama Liežuvis

megsti but lyginamas? Nekaltas Cha cha

LOVOJE!!! Niam niam

kaip gaila bebutu,bet daznai taip galvoju…net pyxtu ant saves del to…bet ka jau padarsyi…minciu suvaldyt nemoku… Nežinau

stengiuosi nelygint… bet kartais tai neisvengiama Nekaltas

Nesakau, kad negalima lyginti mintyse. Klausiu kaip daznai rimtai svarstote vieno ir kito privalumus ir trukumus lyg rinktumetes viena is ju? As nemegstu buti lyginamas, taciau taip ivyko… Laimei, laimejau as, taciau tai greiciau nelaime… Vadinasi, ji ir ateityje rinksis ir kazkada ras geresni… Pasakysite, kad tai naturalu, laimi stipriausieji ir pan., bet tai ir bjauru.

svieto lygintoja Nekaltas

Matyt praejo dar mazai laiko, kad zvalgyciausi i kitus ir lyginciau ji su kitais. O be to jei pasirenkame ta zmogu, o ne kita vadinasi jis mums ir kelia simpatija. O jei jau pradedame zvalgytis i sonus ir lyginti, vadinasi atejao laikas taip kaip jau ir skirtis, nes kuo toliau tuo labiau bus ziurima i sona ir lyginama…nuo akiu zydrumo iki uzpakaliuko Šypsena

Zn ash tai daznewsei su babniku susidedu…tai svarstyt nieko nereik Cha cha~ ash lekiu pas ta ka noriu ir jis pas ta ka nori Liežuvis~ O kartais buname kartu Nekaltas

Moterys Nekaltas Šypsena oi,atsiprasau,kad nusikeikiau Cha cha

Pavargęs

As ne is tu, kurie gali lakstyti pas kitas. Man svarbiausia pastovumas ir taip palygintas jauciuosi lyg isduotas ar apgautas, o draugaujam jau daugiau nei 1.5 m. Sudužusi širdisSlykstu… Bl, as vyru budamas kitos neieskau, o ji taip pat lyg ir normali, bet va eme ir pradejo dairytis…

vaikinu nelyginu Ne epr ziauru Baisu lyginu tik rubus ir tik su lygintuvu Nekaltas Cha cha

Moterys…

pokstininke Nekaltas Cha cha

Praktiskai niekada, nes man mano vaikinas patinka visoks, net jei ir turi minusu. as bunu su Juo ir paprasciausiai neatkreipiu demesio ar kitas pranasesnis kazkuo ar kaip tik blogesnis. Man maniskis yra geriausias ir nesvarbu jei yra ir geresniu Nekaltas

per vaikinų rūbus???

kiekviena syki jei blogas lovoje Cha cha