MERGINOS!! ir visi kiti

MERGINOS!! ir visi kiti

Koki ALU jus labiausiai megstat gert?? O gal net yra tokiu kurie isvis negeria alaus??

as negeriu Cha cha

hmmm… prie ko cia alus NS klube? yra juk Alaus forumas… Nekaltas o siaip labiausiai Niam niam svyturio extra…

Megstamiausias tai “Juozo HBH sviesusis” (tiems kas nezino, jis parduodamas netoli Palangos esanciame baru bare “Juozo HBH” Mirkt. O siaip tai svyturys mano meile - tiek raudonas tiek extra

kaip zinau merginos dazniausia nemegsta alu… o ei geria tai: UTENOS Ir Svyturio…

MERGINOS IR VISI KITI Juokiasi Nu parasei,beveik kaip pirstelejai Juokiasi

Nuo panevezio laiku pats megstamiausias liko Kalnapilis

negeriu

save zudai Cha cha

Kaip ir tikras lietuvis,labiausiai megstu nelietuviska alu. JuokiasiCarlsberg tikrai skanus alus.Arba Beck irgi skansu alus.o is lietuvisku alaus rusiu-Kalnapilis Original.tai tiek apie alu… Šypsena

alaus negeriu

geriau alu TIK airijoje Nekaltas Nekaltas lietuvishkas man per stiprus,tiksliau skonis nepatinka-negeriu jo Šypsenadar skanus naminis Niam niam Niam niam

trdicini Niam niam

negeriu Ne ash uzh sidra Girtas Gerai

dazniausej tai geriu Utenos arba Svyturio,reciau kalnapilio ir gubernijos alu Kietas

utenos u beer Liežuvis

cai tai tikrai ir man patinka Gerai Taipo siaip dazniausiai utenos melyna geriu, gal del to kad jis man atrodo geriausias Nekaltas

Si wasara prabego su utenos “metiniu” Cha cha kas zino,tas supras ka norejau pasakyt! Mirkt

Man skaniausia Tinkov ir Corona Šypsena bet dazniausiai geriu auksini ir daug